JAS-bloggen
Okategoriserade

Best of JAS-bloggen – listor, storys och debatter

Snart 1000 inlägg har presenteras på bloggen. Vissa mer kvalitativa, vissa mer mediokra, vissa korta, vissa långa. Här nedan följer ett par exempel på inlägg som tillhör de mest lästa, några av de mest tidskrävande och några som undertecknad själv är nöjd med. Väljer att boosta dem lite igen! Något ni saknar? Kommentera gärna.

Storyn om Jonte Hjelm – Målvakten som kombinerade spel i JAS med att vara målvakt i SSL. Numera gjuten i AIKS:s SSL-trupp.

Statistiklistan – Den något sjuka och tidskrävande listan som togs fram efter att 97:erna gjort sitt sista JAS-år.

Den långa berättelsen om Kevin Haglund – Forwarden som skyfflat in poäng, hamnade i kläm i Telge, tog klivet via Allsvenskan och Salem, där han nu återfinns i SSL med en välkänd målgest.

Listan på framtidens stjärnor – Listor som alltid lockar läsare och intresse, så även denna.

01-talangen Filip Eriksson – Den unge rightaren som redan nu känns sjukt rutinerad i sammanhang kring JAS och aspirerar på en plats i SSL.

Derbydagboken – Ett ganska lyckat koncept enligt undertecknad själv där vi fick följa två bröder, spelande i varsitt lag inför ett JAS-derby.

Nackas och Savings framfart – Nacka Wallenstam som gjort succé på DJ-sidan och inte minst Felicia Saving som det gjordes en längre intervju med.

Festen som uteblev – Inlägget som skrevs efter bloggens närvaro i Växjö under Innebandyfesten, där den riktiga stämningen och atmosfären uteblev.

JAS-förändringen – Ett inlägg som skrev i samband med att resultaten i JAS hade oerhörda differenser och produkten behöver ses om. Eller?

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar