JAS-bloggen
Intervjuer

Derbydagboken, del 1!

Som utlovat så kommer bloggen fram till derbyt presentera ”derbydagboken” där vi dagligen tar tempen på Storvretas Jonathan Petterson och Sirius Jacob Pettersson, som även är bröder. Såhär säger de dag efter dag ett!

Jonathan Pettersson, Storvreta: Tisdag och 4 dagar kvar till derby! Jag tränade inte NIU-träningen imorse och träffade väll inte på så många Sirius spelare under dagen heller. Brorsan har varit ovanligt tyst idag också så har inte varit så mycket pikar eller någon riktig hets för den delen.

Kom precis hem från fysträning med laget på Ultimate Performance. Träningen i sig såg helt okej ut, en bra nivå där jag måste säga att jag framförallt blev imponerad av Simon Gustafssons snabba fötter även fast motoriken hade stannat hemma, haha! Tyckte inte att det var så mycket snack om fredagens match heller, men blir nog mer av det imorgon när det är innebandy både med NIU i skolan och laget på kvällen.

Jacob Petterson, Sirius: Som vanligt är det hets vi frukost bordet mellan mig och Jonathan men så ska det vara nu när det är derby vecka. Rehab står på schemat 09:00. Jag har haft en inflammation i mitt vänstra knä så jag har inte tränat på ungefär en vecka men imorgon är träningarna igång igen och då är det bara att förbereda sig för en förhoppningsvis jämn och rolig derby match.

Del 2 kommer under morgondagen!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar