JAS-bloggen
Intervjuer

Gruppgenomgång: ”De kommer bli ett svårt motstånd, de har många bra spelare”

Efter att bloggen gått igenom B-gruppen under helgen så tar vi återigen hjälp av en spelare och hennes syn på gruppen. Denna gången är det Storvretas Agnes Holgersson som har en fruktad teknik, vilket hon bevisar på Instagram dagligen.

Det är alltså B-gruppen som vi går in på, den som innehåller lag från bland annat Upplqnd och Dalarna. Holgersson har sin bild av gruppens förväntade skikt. – Jag skulle gissa att Falun, Mora, Sundsvalls IBF och såklart mitt lag kommer slåss om topplaceringarna. Hudik/Björkberg och Sundsvall FBC tror jag kommer få det tufft eftersom de är nya i JAS.

Vilka tror du blir tuffast att möta? – Falun tror jag kommer bli ett svårt motstånd. De har många bra spelare.

Frågan kring en potentiell poängdrottning är svårare – där har Holgersson ingen direkt kandidat. – Vet faktiskt inte. Hoppas på någon från mitt lag!

Om du skulle få önska en drömvärvning från ett annat lag – vem? – Finns många duktiga spelare i gruppen så jag kan inte välja en. Som sagt så har Falun flera bra spelare som är aktuella för u-19 så det skulle kanske vara någon därifrån.

Känslan är att B-gruppen inte är den tuffaste av alla, men att det finns lag som kan stå sig bra i ett playoff. – Jag tror vår grupp står sig rätt bra, vi är kanske inte den bästa gruppen men vi är långt ifrån den sämsta skulle jag tro.

Tycker du att det behöver göras några förändringar i JAS? – Nej, det tycker jag inte. Förändringen som gjordes gällande åldern var väldigt bra, synd bara att den inte gjordes tidigare!

Även om Sirius går bra på damsidan så har Storvreta en uttalad satsning och ser man på juniorsidan så har många spelare valt att gå just från Sirius till Storvreta. Är det så att vi kan få se Storvreta som den ledande föreningen framöver? –  Ja, den känslan har jag iallafall! 🙂

Grupp B

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar