JAS-bloggen
Inför match

Lindome till Festen på nytt: ”Kräver mycket från hela laget”

Med drygt ett dygn kvar till de första matcherna i Innebandyfesten så kommer här ytterligare en intervju med en spelare på DJ-sidan.

Lindome har ju under de senaste åren varit ett återkommande inslag på Innebandyfesten i de två klasserna, men det finns ingen ”press” att spela i Lindome och ständigt ha de kraven. – .Nej, det tycker jag inte. Men vi satte upp som mål innan säsongen att ta oss till Festen vilket kräver mycket från hela laget, säger Jennifer Lagerquist till bloggen.

Man hamnade i en grupp som påminde om fjolårets, där Kungälv/Ale och Warberg saknades från toppskiktet och istället tillkom ett ungt lag som Landvetter. – Att toppen skulle vara jämn då vi sedan innan vet att Hovslätt och Pixbo är två vassa lag. Men vi visste att vi hade de förutsättningarna för att ge dom en tuff match.

Efter ganska många matcher, då gruppen innehöll många lag, så kunde man till sist stå som segrar före tvåan Pixbo och trean Hovslätt. – Jag tycker att det har varit stabilt hela säsongen och att vi vinner välförtjänt. Vi hade många matcher med fint spel och bra laganda. Men såklart har det funnits matcher som vi skulle kunnat göra bättre.

I playoff tog man emot just Warberg som hade slutat på en tredjeplats i den södra gruppen där man stött på Skånelag och Kalmarsund. En match som blev tight, men som gick till hemmalagets fördel. – Det var jämnt genom hela matchen, men jag tycker att vi fick en liten svacka i början av period två, men vi jobbade sedan upp oss igen med hjälp av vårt positiva pepp.

Lindome har hamnat i en tuff grupp i Växjö där man kommer stöta på IKSU, Nacka och Kalmarsund. – Ja, gruppen är väldigt tuff. Men vi kommer jobba stenhårt för att vinna och ta oss vidare.

Vilka anser du är favoriter till att ta guldet?

– Jag skulle tippa på att RIG är favoriterna.

Guiden på Lindome finner ni här!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar