JAS-bloggen
Inför match

H2H med Solander/Werner-Koning: ”Visat att vi kan slå topplag”

Sirius står som hemmalaget i IFU Arena och tar där emot Hagfors/Edebäck. Axel Solander och Sebastan Werner-Koning säger följande inför matchen.

Gruppspelet avklarat, vad tycker ni om det för lagets egen del?

Axel: Vi har haft en okej jas säsong, några matcher har vi slarvat och inte spelat vårt spel. Men samtidigt har vi några riktigt bra matcher där vi visar vår högst nivå.

Sebastian: Vi har haft en bra säsong, speciellt som lag då alla kämpar och sliter för varandra. Vi har visat att vi kan slå topplag också som Lillån borta och Karlstad hemma.

Vad har ni försökt lägga fokus på här det sista inför playoff?

Axel: Inget speciellt, vi tränar på som vanligt och försöker hålla fokus i allt vi gör.

Sebastian: Vi har inte haft något särskilt fokus utan vi har tränat på som vanligt.

Vad tror ni att ni kan ha i ert lag som era motståndare kan sakna som ni kan nyttja till er fördel?

Axel: Jadu, vi har några skickliga individer som kan visa spel på en extremt hög nivå. Annars så tror jag att vi är ett lag i det stora hela som jobbar hårt för varandra och genom det kan göra att vi vinner tighta matcher.

Sebastian: Att vi kämpar för varandra, sprider bra energi och att alla ger 100%. Det är så vi vinner matcher och det är därför vi är ett av lagen som tagit en playoff plats.

Vad blir nycklar för att gå vidare till nästa runda?

Axel: Hårt slit och inte slarva på viktiga delar av planen. Bakom det så gäller det ändå att vi vågar spela vårt spel och göra det vi är bra på. Annars är det bara ha kul och njuta.

Sebastian: Att jobbar så som vi gjort under hela säsongen, sliter vi och kämpar som vi gjort hittills så ökar chanserna såklart. Nu gäller det också att slarva mindre och vara mer noggrann och disciplinerad, annars blir man straffad direkt. Sen ha kul och njuta.

Guiden till matchen finner ni här!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar