JAS-bloggen
Inför match

H2H med Brodin/Colling: ”Hoppas vi kan ta tillvara på vår 6:e spelare”

Gävle ställs emot Karlstad i en match där samtliga intäkter går till Cancerfonden. Man kommer bland annat att auktionera ut matchtröjor samt ett signerat exemplar av från Billy Nilsson. Leo Brodin och William Colling säger följande inför.

Gruppspelet avklarat, vad tycker ni om det för lagets egen del?

Leo:  I gruppspelet har vi både tagit och gett, vi har haft bra matcher som vi har förlorat medan vi har spelat sämre mot lagen i botten. Men överlag så har vi vunnit matcherna vi var tvungna att vinna för att nå playoff-platsen.

William: För lagets del tycker jag det vart både upp och ner, Vi har fått med oss resultaten men har inte gjort en bra match över 60 minuter utan haft några dippar i varje match.

Vad har ni försökt lägga fokus på här det sista inför playoff?

Leo: Vi har tränat som vanligt och slipat på grunder som försvarsspel med mera. Annars har vi inte specialiserat oss inom något inför playoff.

William:  Under dom senaste veckorna har vi lagt mycket fokus på powerplay och boxplay men även frislag eftersom det är små marginaler som avgör.

Vad tror ni att ni kan ha i ert lag som era motståndare kan sakna som ni kan nyttja till er fördel?

Leo:  Jag hoppas vi kan ta vara på vår 6:e spelare (publiken) och förhoppningsvis så visar vi mer glöd och vilja än Karlstad och vinner på grund av det.

William: I vårt lag så har vi både spets och bredd, Gävle känns som dom har mer bredd än spets vilket är till vår fördel.

Vad blir nycklar för att gå vidare till nästa runda?

Leo: Gemenskap, Vilja, Glöd och Victor.

William: Nyckeln till att gå vidare är att göra en 100% match rakt igenom gör vi det tror jag det blir svårt för Gävle att slå oss.

Guiden inför match finner ni här!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar