JAS-bloggen
Inför match

H2H med Koning/Damgren: ”Förlorat vissa matcher vi borde vunnit”

GS86/Fagerås tar emot Pixbo på i Forshaga Sporthall. Tindra Koning från hemmalaget och Malin Damgren från Pixbo säger följande inför.

Ni kommer från ett precis avsluta gruppspel. Vad tycker ni om det?

Tindra: Såklart är det tråkigt att det är slu,t men man har sett fram emot playoff. Vi har laddat om snabbt och bra inför detta och vi gör allt för att kunna prestera på vår högsta nivå.

Malin: Skulle säga att det varit väldigt upp och ner. Och att varje match i just vår serie har varit väldigt avgörande då de varit 3 jämna lag i toppen under hela serien där varje match varit viktig för placeringen. Just därför är det väldigt synd att vi förlorat vissa matcher vi borde vunnit eftersom det hade kunnat göra att vi kunde nått 1:a platsen.

Playoff är alltid speciellt. Vad har fokus legat på under den sista tiden?

Tindra: Det vi har haft som fokus är att släppa det gjorda i denna säsongen och tänka framåt inför playoff. Vi har även höjt både tempo och fokuset på träningar för att bli så bra som möjligt.

Malin: Inget speciellt egentligen. Utan ta vara på de sista tillfällen vi har inför kvalmatchen. Genom att tex. ge allt på träningar för att stärka laget och vårt spel. Men inget speciellt utöver det vanliga.

Era motståndare, vad vet ni om dem och deras förväntade styrkor?

Tindra: Vi har inte lagt så mycket fokus på våra motståndare utan mer på oss själva. Vi vet att Pixbo är ett bra lag men vi har spelat bra under säsongen så om vi fortsätter som vi gjort kommer vi ha en väldigt bra chans.

Malin: Inte jättemycket. Några av oss i laget 2-3 stycken har mött några av spelarna från GS86 jas lag innan i Axa cupen. Där vi mötte dom vid 2 möten och vann varsin gång. Så skulle inte säga att vi vet mycket om de laget dom ställer upp med ,men det är ett bra lag med tanke på att vi båda kommit högt upp i serien så självklart kommer det bli en väldigt jämn match.

Ser ni att det finns något lag som får bära favoritskapet här i matchen?

Tindra: Pixbo är favoritlaget men vi tänker inte så mycket på det, utan vi har mer fokus på vårt eget för att vi ska kunna prestera så bra som möjligt.

Malin: Lite svårt och säga. För det första eftersom vi inte har jätte bra koll hur dom spelar men även eftersom vi är två starka lag med många bra spelare som båda tagit oss högt upp i två tuffa serier. Så det som kommer väga tyngst är nog viljan och inställningen under matchen eftersom vi är två jämna lag vad gäller innebandyspelet.

Guiden till matchen finner ni här!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar