JAS-bloggen
Inför match

H2H med Nordström/Abbate: ”Haft ett helt nytt lag”

Nykvarns IF tar emot Vendelsö IK i sin playoffmatch. Tim Nordström från Nykvarn och Albin Abbate som är en av Vendelsös äldsta spelare, säger följande inför.

Ni har avverkat ett långt gruppspel. Hur nöjda är ni efter det?

Tim: Vi är otroligt nöjda över att med ett helt nytt lag lyckades ta förstaplatsen i vår grupp som ansågs vara en av de tuffaste grupperna i år.

Albin: Jag är nöjd över säsongen som vart och på det som vi lyckats prestera. Laget känns taggade för playoff vilket är de man spelat för.

Nu vankas det playoff, vad har ni haft som prio att försöka bättra inför?

Tim: Nu inför playoff så vill vi fortsätta på det vi gjort under säsongen med ett högt tempo och hårt slit.

Albin: Vi kommer att fokusera på ett bra spel och ett fortsatt hårt slit i varje duell precis som under gruppspelet.

Om ni ser till era motståndare, vad behöver ni se upp med?

Tim: Vi vet att det är väldigt hårt jobbande lag som vi kommer möta med bra kvalitéer vilket gör att vi måste vara på tårna redan från start i varje match.

Albin: Efter att dom vann sin grupp så vet vi att det är ett lag som inte är ofarligt. Dom kommer göra det svårt för oss och då gäller det att spela smart.

Om ni ser någon nyckel i ert eget spel, vad blir det?

Tim: Det måste nog vara att vi har ett lag som är beredda på att göra allt för varandra som ett lag och att vi tror på oss själva vilket är viktigt för att kunna spela på en så hög nivå som möjligt varje match.

Albin: Vi har ett lag med mycket bra inställning inför varje match. Med hårt arbete så vinner man mycket och det är något som behövs i matcher som dessa.

Guiden inför matchen finner ni här!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar