JAS-bloggen
Inför match

H2H med Backlund/Nakamura: ”Tror att vår grupp låg åt det starkare hållet”

Lindome kan efter sin gruppseger, bjuda in till hemmamatch när man tar emot Warberg. Karin Backlund i Lindome och Maja Nakamura från Warberg säger följande inför.

Ett avverkat gruppspel har slutförts relativt nyss. Vad tycker ni om gruppspelet överlag?

Karin: Det har varit en grupp som har haft ganska stora skillnader mellan toppen och botten, men det har varit en del tajta matcher och topplagen har slagit varandra om varandra.

Maja: Gruppspelet i grupp G har vart väldigt jämnt och nästan alla lag har vart tuffa att möta. Det kändes som att vem som helst kunde gå segrande ur en match.

Om ni ser till er grupp, hur tror ni att den stått sig mot andra grupper i Sverige?

Karin: Jag har inte så jättebra koll på andra grupper men jag antar också att det funnits både bättre men också sämre grupper.

Maja: Jag har inte jättebra koll på andra grupper, men det finns säkert starkare och svagare grupper och jag tror vår grupp ligger åt det starkare hållet.

Om ni tittar på ert motstånd, vad förväntar ni er för typ av matchbild?

Karin: Vi väntar oss en tuff match med ett högt tempo. En match som antagligen kommer vara väldigt jämn och intensiv.

Maja: Vi vet att Lindome är bra och jag förväntar mig en riktigt fysisk match med mycket fart och närkamper. Både vi och Lindome är två hårt arbetande lag så det lär bli en tuff och spännande match.

Vad blir nycklar i matchen?

Karin: Våra nycklar till en lyckad match är bra bollrull och riktigt mycket slit.

Maja: Våra nycklar blir framförallt att sätta våra spelvändningar och vinna närkamperna. Om vi spelar så bra som vi kan, kommer det bli en mycket rolig match!

Matchguiden inför matchen finner ni här!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar