JAS-bloggen
Inför match

Matchguide Pixbo – Åstorp

Pixbo och Åstorp gör upp om en plats på Innebandyfesten i Wallenstamhallen på lördag. Här får ni bättre koll inför!

Dag: Lördag, 24/3

Matchstart: 15.30

Hall: Wallenstamhallen

Inträde:

Domare: Jesper Axelsson & Henrik Lord Johansson

Kommentar från bloggen: Pixbo har övertygat under gruppspelet, ett lag jag på förhand hade ett visst frågetecken för. Många av de unga spelarna har fått spela division 1 under hela säsongen och fått med sig viktig matchning in. Samtidigt hade man flera spelare i Stadslaget så kvalitén finns absolut. Åstorp hade en tight avslutning, men lyckades ta sig vidare. Även här finns flera spelare med rutin från spel i SDF-SM och även fått spela i klubbens Allsvenska lag, där det dock även kan bero på att bredden har saknats något i vissa fall. Mycket intressanta 02:er har man, men hemmafördelen och Pixbos genomgående starka säsong kan bli tufft att rubba.

Pixbo:

Bäste poängplockare i gruppen: Vendela Svarén, 24 poäng

Bäste målskytt i gruppen: Vendela Svarén, 14 mål

Mest utvisade spelare i gruppen: Josefine Beckman, 14 minuter

Åstorp:

Bäste poängplockare i gruppen: Maja Ekström, 20 poäng

Bäste målskytt i gruppen: Maja Ekström, 14 mål

Mest utvisade spelare i gruppen: Moa Schörling, 8 minuter

Håll ögonen på: Ella Wallsten – En duktig back som även gör en del poäng. Blir viktig mot Åstorps duktiga offensiva spelare. Rejäl i sitt spel. 

Håll ögonen på: Maja Ekström – En av de lovande 02:erna som hade spelat Allsvenskan nu om hon bara hade fått med tanke på sin licens. Ett stort offensivt hot och en pålitlig poänggörare. 

Tränarkommentar, Thomas Hansson:

Efter en ovanligt tuff säsong som kantats av skador och sjukdomar så är vi nu äntligen klara playoff. Med en oerhört stark moral så såg vi till att vinna ett par viktiga matcher där vi hade kniven mot strupen. Tillsammans med några resultat som gick vår väg i andra matcher. Nu ställs vi mot ett mycket bra Pixbo och det kommer att bli en riktigt tuff fight. Vi kommer inte att vika ned oss och vi skall se till så att det blir en match vi sent kommer att glömma.

H2H intervjun!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar