JAS-bloggen
Inför match

H2H med Svarén/Hansson: ”Hon kommer sköta backlinjen galant”

Klassiska Pixbo möter Åstorp som är lite mer av en nykomlingen. Såhär säger Vendela Svarén och Clara Hansson inför matchen.

Vad ger ni er själva för betyg på det gruppspelet ni genomfört?

Vendela: Jag skulle ge oss ett relativt högt betyg eftersom vi har genomfört betydligt mer bra matcher där vi vunnit, än matcher där vi givit bort gratispoäng.

Clara: Jag tycker inte vi kommit upp riktigt i den kapacitet som vi kan. Men den senaste tiden så har det sett betydligt bättre ut. Så jag tycker betyg 6 av 10 är nog ett bra tal. Men jag vet att vi kan betydligt bättre än vad vi visat. Jag hoppas att allt verkligen sitter och att alla gör sitt bästa och yttersta så kan vi gå långt.

Vad vet ni om era motståndare och vad förväntar ni er för matchbild?

Vendela: Från erfarenheter av när vi mött Åstorp/Kvidinge i allsvenskan där några av spelarna spelar med, så har dom ett högt passningstempo och är kontringsfarliga. Förväntar mig en jämn match, mycket närkamper med hög energi!

Clara: nte mycket. Men Pixbo är Pixbo och de spelar en bra innebandy med snabba omställningar och de har även en del vassa målskyttar som vi får se upp med.

Ser ni att något lag får bära favoritskapet i den här matchen?

Vendela: Med tanke på våran historik så är det nog vi, men tror som sagt det kommer bli en jämn match där allt kan hända.

Clara: Nej, det tycker jag inte. Men eftersom Pixbo har hemmamatch så kommer det nog att landa på dem.

Vem i ert lag har potential att bli matchvinnare?

Vendela: Defensiven kommer vara viktig under denna matchen där jag tror b.l.a Ella Wallsten kommer sköta backlinjen galant och gå vinnande ur många närkamper.

Clara: Det kan bli vem som helst, då vi har många som kan göra mål. Vi har bra spridning på målgörandet, vilket gör det svårt att svara på.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar