JAS-bloggen
Inför match

Matchguide Bele – IKSU

Stockholmslaget Bele Barkarby tar emot Umeålaget IKSU för att göra upp om en plats på Innebandyfesten. Här har ni informationen ni behöver!

Dag: Lördag, 24/3

Matchstart: 19.00

Hall: Björkebyhallen

Inträde:

Domare: Martin Johansson & Elis Erbing

Kommentar från bloggen: IKSU har via förkvalet fått upp ångan ordentligt och känns väldigt intressanta i år. Dels har man flera 02:er som växlat in bra i miljön tillsammans med att man har ett par duktiga 00:er som nu gärna vill spela Innebandyfesten när man får sin sista chans här. Bele vann imponerande sin grupp före Nacka och har flera 01.er som var med och vann SDF-SM här senast och som absolut håller bra kvalité. Intressant match där gästerna har flera mil bussen i benen!

Bele Barkarby

Bäste poängplockare i gruppen: Josefine Strid, 11 poäng

Bäste målskytt i gruppen: Josefine Strid, 9 mål

Mest utvisade spelare i gruppen: Josefine Strid, Wilma Sundqvist, Olivia Cherco, Ebba Karlsson, Rebecka Jansson, 2 minuter

IKSU

Bäste poängplockare i gruppen: Nellie Öhgren, 20 poäng

Bäste målskytt i gruppen: Moa Johansson, 12 mål

Mest utvisade spelare i gruppen: Nora Parkle, 6 minuter

Håll ögonen på: Noa Martin – En fysiskt stark back som är mycket intressant. Bollvinnare av rang och otroligt jobbig att möta i duellerna för forwards. Har ett bra driv i steget med boll.

Håll ögonen på: Maja Viström – Supertalangen som klev direkt in i IKSU:s SSL-lag och var totalt orädd. Bra med boll, fint spelsinne och en spelare som avgör matcher. 

H2h intervjun!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar