JAS-bloggen
Inför match

H2H med Sällberg/Gustafsson: ”Kan bli en del korv med bröd i kiosken för Ledberg-backarna”

Två lag som påminner lite om varandra är Vara och Ledberg, som under lördagen ställs mot varandra. Tom Sällberg och Sebastian Gustafsson säger följande inför matchen.

Vad tycker ni om det gruppspelet ni genomfört?

Tom: Jag tycker vi gjorde ett bra gruppspel. Det blev ju ett getingbo in i slutet och där tycker jag det är starkt att vi går obesegrade och vinner de matcher vi behöver vinna. Framför allt de i slutet mot Marstrand och Partille där jag tycker vi gör två mindre bra matcher men vinner ändå.

Sebastian: Jag tycker att vi gjort en bra säsong sett över hela säsongen. Men vi har haft våra dippar där vi gjort sämre matcher, där vi inte alls kommer upp i nivå. Vårt mål inför säsongen var att ta oss till playoff så vi är nöjda med det.

Era motståndare, hur bra koll har ni och vad behöver ni se upp för?

Tom: Har ganska dålig koll på Ledberg. Läste att de spelar ett man-man spel och att de har en gubbe som gjort en del kassar, det är väl det enda egentligen.

Sebastian: Jag har faktiskt ingen koll på Vara, har aldrig mött dom eller sett dom spela så har inget speciellt på dom.

Vad har ni i laget lagt extra fokus på inför playoffet?

Tom: Inget speciellt än så länge, men det kommer väl lite små detaljer nu på veckans träningar. Vi kommer inte ändra på något utan spela vårt spel som vi gjort hela säsongen.

Sebastian: Vi kommer träna inför playoffen nu i veckan, kan tänka mig att vi tränar lite mer på detaljer och spelar ihop alla formationer, annars tror jag bara att vi kommer träna som vanligt.

Vem i laget kommer ha en nyckelroll och varför?

Tom: Jag skulle säga Oscar Garyd. Varit helt sjukt bra hela säsongen och tagit stort ansvar både offensivt och defensivt. Är han på humör blir det nog en del korv med bröd i kiosken för Ledberg-backarna. Han avgör i sudden på lördag.

Sebastian: Philip Fox skulle jag säga kommer ha en nyckelroll i den här matchen. En väldigt bra back som är riktigt bra på alla delar av planen. Vart riktigt bra under hela säsongen och därför kommer han ha en nyckelroll.

Vilka ser ni som favoriter till guldet i år?

Tom: RIG eller Linköping

Sebastian: Jag anser att RIG är guldfavoriter, men jag tror även att Nykvarn kan va med och utmana om guldet.

Matchguiden släpptes igår och den finner ni här!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar