JAS-bloggen
Inför match

H2H med Gustavsson/Embretzen: ”Vet att dem har goa lirare som gillar att utmana”

Salem vs Örebro är en av matcherna som drar igång sist under lördagskvällen. Patrik Gustavsson och Jacob Embretzen är bekanta med varandra sedan U19-landslaget, men ställs nu mot varandra och säger följande inför!

Vad tycker ni om det gruppspelet ni genomfört?

Patrik: Vi är nöjda att vi gick till slutspel och det var vårt mål men över lag så kunde vi ha gjort det betydligt bättre!

Jacob: Vi gjorde ett helt okej gruppspel, blev väll kanske lite onödigt spännande för att gå vidare till playoff 1 eftersom vår sista match mot Skoghall var avgörande. men huvudsaken är att vi gick vidare.

Era motståndare, hur bra koll har ni och vad behöver ni se upp för?

Patrik: Vi har nog en bra bild på hur dem vill spela och hur dem spelar, vet att dem har goa lirare som gillar att utmana så det måste vi vara beredda på.

Jacob: Har inte så jätte bra koll på Salem, men vet att Patrik Gustavsson och Dennis Andersson är nyckelspelare som vi måste hålla koll på.

Vad har ni i laget lagt extra fokus på inför playoffet?

 

Patrik: Vi lägger mycket fokus på spelet för att få så bra förutsättningar som möjligt.

Jacob: Fokuset har legat på att spela in femmorna så att vi är fullt förberedda på vad som komma skall.

Vem i laget kommer ha en nyckelroll och varför?

 

Patrik: Tror inte vi har någon nyckelspelare vi är ett lag och känner oss väldigt trygga tillsammans. Större del av laget är bra i försvaret men lika bra i anfallsspelet. Men våra två målvakter är en stor del av vårt spel. Tim Gingborn och Markus Leutwiler så den som står kommer självklart vara en nyckel.

Jacob: Tror våran Emil Ruud kommer ha en nyckelroll eftersom han är en extremt målfarlig spelare. Samtidigt tror jag att det fina målvaktsspelet från Filip Matz kommer spela stor roll under matchens gång. Men rent allmänt är det en laginsats som kommer vinna matchen!

Vilka ser ni som favoriter till guldet i år?

Patrik: Jag ser RIG som favoriter!

Jacob: Svårt att säga, finns många bra lag men Nykvarn är väldigt vassa i år så får väll lägga min röst på dom.

Matchguiden!

//Rasmus

 

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar