JAS-bloggen
Inför match

Matchguide Warberg – Hovshaga

Warberg - Hovshaga är en av de sista matcherna som går igång under lördagskvällen. Här har ni lite grundläggande information inför matchen!

Dag: Lördag, 17/3

Matchstart: 19.00

Hall: Sparbanken Wictory Center, Exelplanen (plats för ca 900)

Inträde: 40 :-

Domare: Henrik Andersson & Nico Berg

Kommentar från bloggen: Det är frågan när det blir Warbergs år i JAS? Man har under flera säsonger fått fram ett antal duktiga spelare i varje kull, men aldrig lyckats toppa fullt ut kanske. Det verkar finnas en trygghet i laget som gör att man år efter år kan leverera och nu i år stod man för en fin avslutning som lovar gott inför fortsättningen. 10 raka segrar avslutade man med, där man bland annat slog Lindås, Pixbo och Zenith. Hovshaga är ett nytt lag. Visst man har varit med förut utan att ha gjort resultat, utan det är mer om man slänger en snabb koll på laguppställningen där många spelare kommer från Vöikers inför denna säsongen. I sitt USM-lag så valde man att bruka ett man-man spel långa stunder och det återstår att se vilken respekt man har för Warberg här? Backar man hem och låter hemmalaget ta taktpinnen, eller ser man sin chans att vara orädda och gå ut och köra? Spännande!

Warberg:

Bäste poängplockare i gruppen: Adam Nilsson, 51 poäng

Bäste målskytt i gruppen: Adam Nilsson, 26 mål

Mest utvisade spelaren i gruppen: Adam Nilsson, 6 minuter

Hovshaga:

Bäste poängplockare i gruppen: Rasmus Carlsson, 21 poäng

Bäste målskytt i gruppen: Adam Svahn, 11 mål

Mest utvisade spelaren i gruppen: Rasmus Carlsson, Simon Kannerby, Oskar Johansson, 8 minuter

Håll ögonen på: Joel Birgersson – Gjort få matcher, men kommer här visa sin betydan. Snabb och rapp forward med ett fruktat avslut som han kan lossa från olika håll och kanter.

Håll ögonen på: Noah Alex – Center/Forward med en fin touch på bollen och en riktigt bra teknik. Suger in den i den grova hooken och kan sedan därifrån hitta på massvis med saker.

Tränarkommentar, Jonathan Håkansson:

Kul att det äntligen är dags för Playoff! Det är sådana typer av matcher man vill vara med och spela/coacha. Vi började säsongen lite knackigt och låg utanför slutspelsplatsen men har höjt oss andra halvan av serien. Vi kommer att ta emot ett hungrigt Hovshaga AIF som var ett av två lag som gick vidare från en tuff smålandsserie. Och man vet att alla lag som tagit sig vidare från gruppen är bra lag så det finns verkligen inga lätta matcher kvar. 

En H2H inför fighten finner ni här!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar