JAS-bloggen
Inför match

H2H med Körberg/Öberg: ”Bara försökt ta med oss känslan”

Warberg står som hemmalag när man tar emot den nyare bekantskapen Hovshaga som vi absolut inte är vana att se i dessa sammanhang. Hemmalaget Edwin Körberg och Hovshagas Ludvig Öberg säger följande inför matchen.

Vad tycker ni om det gruppspelet ni genomfört?

Edwin: Vi är nöjda med vår prestation i gruppspelet. Vi började svagare, men med lite förändringar så har vi kunnat avsluta det på bättre sätt och därför kunnat ta oss vidare.

Ludvig: Jag tycker att vi har gjort det ganska bra. Vi har hållt en ganska jämn nivå under hela gruppspelet men vi kunde gjort det bättre. Vi kunde vunnit nån mer match men när vi inte hållt oss till vår matchplan så har det straffat sig och vi har haft svårt att gå tillbaks till det spel vi vill ha under matchens gång.

Era motståndare, hur bra koll har ni och vad behöver ni se upp för?

Edwin: Vi har inte så bra koll på våra motståndare mer än att dom är ett väldigt bra lag och det kommer kräva 100% om vi ska kunna ta oss vidare.

Ludvig: Vi har inte pratat så mycket om motståndet, vi har mer fokuserat på vårt eget lag och försökt hitta rätt i laget. Men vi vet att dem har en del riktigt vassa spetspelare. Adam Nilsson bland annat, som plockat väldigt mycket poäng och även Joel Birgersson som är otroligt bra.

Vad har ni i laget lagt extra fokus på inför playoffet?

Edwin: Vi har inte lagt fokus på något speciellt, vi försöker bara ta med oss den känslan vi har haft nu i slutet av gruppspelet.

Ludvig: Vi har försökt hitta rätt i vårt försvarsspel som varit vår styrka för det mesta. Vi känner att vi tappat det mot slutet av serien och att vi måste höja det om vi ska kunna gå vidare.

Vem i laget kommer ha en nyckelroll och varför?

Edwin: Vi jobbar som ett kollektiv och det kommer vara viktigt att alla gör sitt yttersta om vi ska kunna ta oss vidare. Viktigt att alla offrar sig och hjälper Marcus i målet som för övrigt har haft fin utveckling denna säsongen och blivit en viktig pjäs för oss.

Ludvig: Hampus Svensson i mål är en av våra absolut största nyckelspelare när han har en bra dag på jobbet. Men även Rasmus Carlsson och Oskar Johansson är två spelare som bidrar otroligt mycket, speciellt i offensiven men även defensivt.

//Rasmus

 

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar