JAS-bloggen
Inför match

H2H med Svensson/Hiram: ”Dom är klara favoriter”

Nykvarn ses som en stor favorit i hemmafighten med Farsta och det med all rätt. Lukas Svensson och Adrian Hiram säger följande inför stundande match.

Ni har precis slutfört slutspelet. Hur sammanfattar ni det lite kort och hur nöjda är ni?

Lukas: Serien har gått bra, och är väldigt nöjd över våran insats. Vi hade som mål att komma etta och de gjorde vi så de känns bra.

Adrian: Vi är nöjda, målet var att ta oss vidare från gruppen och det har vi nu gjort. Det har vart en tajt säsong där vi säkrade slutspelsplatsen i sista omgången.

Vad säger ni om motståndet på andra sidan i första playoffmatchen?

Lukas: Ska jag vara helt ärligt så vet jag inte alls så mycket om Farsta, mött dom några gånger, men som sagt inte så värst bra koll. Men verkar vara ett lag som krigar och inte ger upp.

Adrian: Ett bra lag med en fartfylld innebandy och många skickliga spelare som tar vara på minsta lilla misstag motståndarlaget gör.

Vad för bitar i ert eget spel blir nycklar för att kunna avancera i slutspelet?

Lukas: Att vi transporterar bollen snabbt istället för att stå och suga på kulan så att säga. Inte spela för svårt och inte vara rädda för att ta avslut.

Adrian: Framför allt att fortsätta trumma på vårat försvarsspel och vara det starkare laget på plan.

Ser ni att något lag får bära favoritskapet i just den här matchen?

Lukas: Jag skulle säga att mitt kära Nykvarn har favoritskapet i denna batalj, då vi gått obesegrade genom serien samt har en ruggigt stark trupp.

Adrian: Nykvarn är ju klara favoriter. Obesegrade i gruppen med 14 raka vinster, hatten av för dom.

Vem i laget kan bli matchvinnare?

Lukas: Kevin Rigogianis som älskar att avgöra matcher eller Tim Löfgren, som inte heller är rädd för att dra sin gubbe och lirka upp den.

Adrian: Svårt att säga, med denna utspridda poängskörd skulle flera kunna kliva fram men måste ändå säga Tobias Björnsson som har dragskott utöver det vanliga.

Här har ni matchguiden till matchen!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar