JAS-bloggen
Inför match

H2H med Gauffin/Seebass: ”Tror något lag från vår grupp kan gå långt”

Den sista matchen som startar under lördagen i HJ-playoff, det är den mellan Storvreta och Gävle. Axel Gauffin från hemmalaget samt Axel Seebass från gästande Gävle säger såhär inför matchen.

Ett gruppspel avklarat. Vad tycker ni om det ni presterat?

Axel G: Bra genomförd säsong från alla hörn som slutar i en förstaplats som vi självklart är väldigt glada över. Vi har haft en del skadebesvär under säsongen, men tack vare vår breda trupp och hjälp från grymma spelare från HJ-laget har vi klarat oss bra och vi slutar som sagt som seriesegrare vilket är sjukt starkt.

Axel S: Jag tycker att säsongen har gått upp och ner vi har presterat lite ojämnt.

Er grupp som helhet. Vad tror ni den haft för kvalite gentemot resten av grupperna?

Axel G: Har inte haft jättebra koll på de andra grupperna, men skulle säga att vår innehöll många bra lag som ville tävla och bjöd upp till tuffa matcher. Det kan man se eftersom många av lagen som inte tog sig till playoff vann eller tog poäng mot lagen som gjorde det.

Axel S: Vi har en tuff grupp med många bra lag i serien. Tror helt klart att något lag från vår grupp kan gå långt.

Playoff, ett lag ni mött förut nu. Vad tror ni om matchen på förhand och vad ser ni som viktiga delar att fokusera på?

Axel G: Jag tror att det kommer bli en riktigt rolig innebandymatch att spela, men även att kolla på. Båda lagen kommer kämpa för att ta en plats i innebandyfesten, och dessutom bjuda på fin innebandy. Vi har inte hunnit prata så mycket om matchen med laget än, men jag tror att en viktig del att fokusera på för oss är att sätta försvarsspelet och vara noggranna där så tror jag vi har goda chanser.

Axel S: Vi har mött Storvreta många gånger tidigare och det har alltid varit roliga matcher att spela. Det gäller att vi får bra fart i anfallet och noggranna i försvaret.

Vem i laget avgör matchen om det står och väger?

Axel G: Oj, det finns väldigt många i laget som kan avgöra matcher. Jag tror att vår breda trupp ser till att avgöra det innan det behövs, men om det står och väger kan till exempel både Emil Mattsson och Milian Hansen Ahlström slå till med deras grymma skott. Vår fina kapten Rasmus Sörensson har avgjort matcher förut så det hade inte förvånat mig om han gör det igen!

Axel S: Vi har ju våran 91 Filip Hedkvist som avgjort flera matcher som gillar sticka fram i dessa avgörande matcher.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar