JAS-bloggen
Inför match

H2H med Tull/Guilotte: ”Han har varit den bästa spelaren under gruppspelet”

En annan av de sju matcherna som spelas på lördag, det är Stockholmsmatchen mellan Offensiv Lidingö och Åkersberga/Vallentuna. Morgan Tull från Offensiv och Oliver Giulotte säger såhär inför matchen.

Ett långt gruppspel avklarat. Hur tycker du att ni genomfört det i helhet?

Morgan: Gruppspelet tycker jag vi har löst på ett bra sätt. Vi har såklart haft våra toppar och dalar där vi haft våra bra insatser men också våra mindre bra insatser. Jag är överlag nöjd med gruppspelet och att vi har klarat av vårt första delmål som var att ta oss till playoff, och nu är det en match som står i vägen för vårt slutgiltiga mål, Festen.

Oliver: Gruppspelets första halva gick över förväntan, vi tog många viktiga poäng innan vi kände varandra i de nykomponerade laget. Medans andra halvan av säsongen var tuffare, där vi har haft hög skadefrånvaro vilket har lätt till att i flertalet matcher har vi spela med ett halvt 08 lag, men tackar Sollentuna FBC för play off plasten.

Playoff på agendan. Hur har ni förberett er från sista matchen, fram till playoff?

Morgan: Sedan sista matchen i gruppspelet har vi lagt fullt fokus på den här matchen. Vi har blandat både fys och innebandy och haft ett bra tempo på träningarna.

Oliver: Inför play off:en så har vi tränat med våra respektive lag men som under hela säsongen, har vi tränat ett fåtal gånger tillsammans som lag.

Ni har ju ställts mot era motståndare förut. Vad tror ni om matchen som stundar och dess utseende?

Morgan: Jag tror att matchen kommer se ut ungefär som förra matchen när vi möttes, där vi hade mer boll och styrde spelet medan vackers baka hem och kontra. Det är viktigt att vi ser upp för deras kontringar där dem är snabba på att vända spelet. Och det är ju bara en match så vad som helst kan hända.

Oliver: Matchen kommer se ut som alla andra matcher för oss, vi backar hem och jobbar mycket hårt i försvaret. När vi väll får chansen så går vi för fullt på kontringar som har lönat sig under gruppspelet.

Vem i laget tror ni får en nyckelroll och varför?

Morgan: Det finns många spelare som kommer ha en nyckelroll i vårt lag och det är svart att inte nämna spelare som William Nilsson, Viggo Nielsen och Anton Klinth. Men nån som har spelat en nyckelroll hela säsongen och som jag tror kommer få en nyckelroll i playoffen är Birger Dahlgren som gör mycket jobb i det tysta.

Oliver: Utan tvekan våran målvakt Theodor Sandström. Han har varit den lätt bästa spelaren under gruppspelet och jag tror att han bibehåller den formen i play off:en. Sen har vi ju Benjamin Filander, Viggo Sandström,Hugo Stehn-Vestman och Oscar Holmberg som kommer spela mycket och ha en nyckelroll för oss i matchen.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar