JAS-bloggen
Inför match

H2H med Hammarstedt/Bladh: ”Vet att han brinner för de här matcherna”

I Göteborg så hittar vi matchen mellan Partille och Lindås som spelas under onsdagen. Partilles Leo Hammarstedt samt Lindås Adam Bladh säger följande inför matchen.

Ett långt gruppspel avklarat. Hur tycker du att ni genomfört det i helhet?

Leo: Klart godkänt, etta i serien var vårt första delmål. Skulle velat sett andra resultat på några matcher men första platsen är det viktigaste.

Adam: Vi startade knackigt första 6-7 matcherna, men efter det tycker jag vi trappat upp och blivit starkare ju längre säsongen har gått. Speciellt dem senaste matcherna.

Playoff på agendan. Hur har ni förberett er från sista matchen, fram till playoff?

Leo: Egentligen bara tränat på som vanligt, vi har jobbat mycket på att hitta ett optimum mellan anfall och försvar. Sen har vi också haft en träningsmatch mot Warberg IC där vi kunde gnugga ihop det sista.

Adam: Vi har jobbat på en del detaljer som kan bli viktiga i kvalet. Det gäller att allt sitter och att misstagen blir minimala om vi ska ta oss till festen.

Ni har ju ställts mot era motståndare förut. Vad ser ni hos era motståndare som ni behöver få stopp på för att vinna matchen?

Leo: Vi behöver vara vaksamma över deras effektiva omställningsspel, Lindås har skickliga spelare som är bra på att trycka in bollen.

Adam: Det främsta är väl att inte låta dem styra matchen, vi vet att dem är ett skickligt lag med hög spetskvalité så försöka få matchen till vårt tempo är viktigt.

Vem i laget tror ni får en nyckelroll och varför?

Leo: Får nog säga Liam Aruvald eller Leon Arvidsson. Vet att Liam brinner för avgörande matcher som denna och att det kan ge effekt i hans målgörande. Leon Arvidsson är spelaren som kan ge en stor trygghet i alla lägen, speciellt på planen, vilket kan behövas i ett playoff.

Adam: Det får bli någon av Christoffer Blixter eller Alexander Wallberg. Chrille har räddat oss i en del matcher och har han en bra match så kan det hålla långt. Walle kan kliva fram och göra mål ifrån ingenstans och om vi vinner är det stor chans att det var han som avgjorde.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar