JAS-bloggen
Inför match

H2H med Åkerman/Thors: ”Mycket yoga och tränat ihop linorna”

En av matcherna i HJ-playoff, det är den mellan RA19 och Järfälla Bele. Oliver Åkerman från RA19 samt Simon Thors från JB säger följande inför matchen som stundar i veckan.

Ett långt gruppspel avklarat. Hur tycker du att ni genomfört det i helhet?

Oliver: Överlag väldigt bra då vi har varit klara för playoff väldigt länge och nästan går rent ut serien.

Simon: I helt bra om man bortser från vissa tveksamma insatser.

Playoff på agendan. Hur har ni förberett er från sista matchen, fram till playoff?

Oliver: Mycket yoga och tränat ihop med dom linorna vi ska köra då flera har varit skadade/sjuka fram till förra veckan. Sedan tränat på hur vi ska möta JB på ett så bra sätt som möjligt.

Simon: Vi tar det som vilken viktig match som helst och förbereder oss som vi alltid gör inför vinster. Sen vet vi hur det har varit att möta dem tidigare på säsongen.

Ni har ju ställts mot era motståndare förut. Vad tror ni om matchen som stundar och dess utseende?

Oliver: Alltid kul att möta JB då de är jämnt och alltid lite hets på plan. Samt att vi har haft bra matcher mot JB i serien, men vi är revanschsugna från förra playoff.

Simon: Matcherna har båda varit väldigt jämna och denna kommer nog vara jämn också. Själv har jag varit sjuk båda matcherna så jag har inte någon detaljkoll.

Vilka delar blir viktigt i ert eget spel att få träff på?

Oliver: Det är viktigt att vi sätter försvarsspelet och tar vara på alla chanser vi får. Vi får inte låta nerverna ta över så att vi blir passiva. Det gäller bara att utgå från det spelet vi vet att vi kan så ska det förhoppningsvis gå bra.

Simon: Viktigt för oss blir att komma in i matchen från början och behålla flytet genom hela matchen vilket inte alltid varit så lätt för oss.

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar