JAS-bloggen
Inför match

H2H med Sjöström/Skeri: ”Vilja och psyke tar hem vinsten”

Under söndagen spelas endast en match i DJ-playoff, matchen mellan Täby och Hagunda. Täbys Wilma Sjöström som är hemmalag samt Hagundas Ida Skeri säger följande inför matchen.

Ett långt gruppspel avklarat. Hur tycker du att ni genomfört det i helhet?

Wilma: Jag tycker vi har gjort det bra under gruppspelet, vissa matcher har det vart spelare borta, men vi har kunnat lösa det ändå! Så i helhet väldigt bra skulle jag vilja säga!

Ida: Jag tycker att vi har gjort ett bra gruppspel ! Vi var många nya spelare i jas-laget så till en början hade vi lite svårt att få bra spel och bra matcher. Men jag tycker verkligen att vi har växt som lag under säsongen och gjort många bra matcher och prestationer nu.

Playoff på agendan. Hur har ni förberett er från sista matchen, fram till playoff?

Wilma: Vi tränar på tillsammans och gnuggar på de sista detaljerna och delarna som behövs inför play off matchen mot Hagunda.

Ida: Vi har tränat på som vanligt och så hade vi en träningsmatch där vi tränade på vissa detaljer som kommer vara viktiga på söndag.

Ni har ju ställts mot era motståndare förut. Vad tror ni om matchen som stundar och dess utseende?

Wilma: Hagunda är bra! De såg vi senast i 1-1 matchen, de kommer bli en tuff match där de laget som vill mest kommer att vinna! Jag hoppas och tror att vi går segrande ur matchen.

Ida: Jag tror att det kommer bli en tajt match där båda lagen kommer få kämpa rejält för att vinna. Jag tror att laget med mest vilja och psyke kommer ta hem vinsten.

Vilka delar blir viktigt i ert eget spel att få träff på?

Wilma: Vi måste se till att sätta våra lägen och vara effektiva! Men även att vi sätter försvaret till 100% och att vi spelar med ett högt tempo som vi gärna vill.

Ida: Att jobba stenhårt i försvaret och sätta vår lägen när vi får dem kommer bli avgörande. Men alla måste också ha rätt inställning och vilja vinna till 100% för att vi ska vinna matchen!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar