JAS-bloggen
Intervjuer

Lång väg mot Festen – tvingas spela playoff 1: ”Bara in och köra”

Vi närmar oss HJ-playoff, där ett par av lagen som kvalificerat sig, tvingas spela ett playoff 1 innan man kan börja slåss om platsen på Festen.

Värmdös killar som spelade i E-gruppen, lyckades tillslut nypa en fjärdeplats bakom Haninge, Djurgården och Hammarby. Ture Järlid säger följande om gruppspelet man genomfört. – Lite upp och ner. Några riktigt bra prestationer men även några matcher där vi inte varit på topp, men kul att vi klarade play-off, säger han till bloggen.

En grupp som i slutändan blev relativt tuff, där Värmdös målsättning dock har uppfyllts. – Absolut. Vi pratade om play-off som något vi hade som mål.

På 16 spelade matcher så inkasserade man sju vinster och tre kryss bland annat, där just en match sticker ut enligt honom själv. – Måste nog säga vinsten mot Bajen i höstas. Kanske inte årets bästa spel, men en skön seger.

Just E-gruppen är en av de ”drabbade” grupperna där man då som lag tre och fyra tvingas spela ett playoff 1, vilket väldigt få av grupperna gör överlag. – Har inte tänkt så mycket på det. Inte nåt vi kan göra nåt åt så bara in och köra.

Tredjeplaceringen nöps av Hammarby som därmed Värmdö kommer ställas mot ytterligare en gång för denna säsongen. – Kul med Bajen. Vi vann ju som sagt i höstas även om de får bära det tunga favoritskapet. Så ska vi köra på och så får vi se hur långt det räcker för vår del.

Vad har ni försökt jobba med mellan sista seriematchen och fram till playoff?

– Framförallt att träna ihop alla. Alla tränar med lite olika lag så nu jobbar vi att få in en skön känsla i gruppen och så hinner vi förhoppningsvis slipa på lite detaljer också i veckan.

Vem hos er tror du får en viktig roll om ni ska ta chansen och gå vidare?

– Ser fram emot att Adrian spikar igen i kassen.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar