JAS-bloggen
Inför match

H2H med Rimsby/Ekblad: ”Kommer för första gången ha med alla våra spelare”

Vi börjar närma oss playoff, bara någon vecka de flesta serierna är avslutade. På DJ-sidan så kommer Engelholm ställas mot Lund, där Linnea Rimsby från Engelholm och Linna Ekblad från Lund säger följande.

Ett långt gruppspel avklarat. Hur tycker du att ni genomfört det i helhet?

Linnea: Jag tycker vi har gjort ett starkt gruppspel med en jämn nivå genom hela säsongen. Vi har utvecklats som lag i jämförelse med förra säsongen, vilket har gett utdelning!

Linna: Vi har en bra säsong bakom oss och vi har verkligen utvecklats som lag vilket har gett oss en stark tredje placering i serien. Vi ser fram emot ett spännande playoff.

Playoff på agendan. Hur har ni förberett er från sista matchen, fram till playoff?

Linnea: Det har i stora drag varit som vanligt senaste veckan. Men vi har försökt hålla hög närvaro på träningarna med fokus och tempo inför nästa vecka.

Linna: Vi har väl inte förändrat något speciellt utan kör på som vanligt.

Ni har ju ställts mot era motståndare förut. Vad ser ni hos era motståndare som ni behöver få stopp på för att vinna matchen?

Linnea: Vi kommer att möta ett skickligt lag, de har många spelare med bra spelförståelse och de brukar vara duktiga på det fysiska spelet. Är vi med från start och går in med samma inställning tror jag definitivt att vi har goda chanser.

Linna: Våra motståndare har väldigt mycket fart och det krävs att vi spelar på våra styrkor och inte låter oss påverkas av deras spel.

Vem i laget tror ni får en nyckelroll och varför?

Linnea: Vi har många nyckelroller i laget som kommer att bli viktiga, men Maja Andersson har gjort ett riktigt bra säsong och jag tror att hon kommer att spela en stor roll inför matchen på onsdag!

Linna: Vi har många skickliga spelare och poänggörare, men på onsdag kommer vi för första gången ha med alla våra spelare inklusive SSL:arna. Så jag tror att vi kommer vara starka som ett kollektiv och jag hoppas vi har många som kan betyda en nyckelroll för oss!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar