Tung seger innan H1-matcherna stundar: ”Tror vi kommer lyckas bra”

Vi gör ett nedslag från en av helgens matcher och finner där en match i killarnas H2-grupp där ett bortalag fortsätter att övertyga.

Laget i fråga är Fristad/Rydboholm som på sina första fyra matcher hade tagit sju poäng. – Våra fyra första matcher tycker jag är väldigt bra. Vi sliter hårt i 60 min och ger aldrig upp, säger Albin Stridh till bloggen.

I säsongens femte match som spelades under söndagen, så skulle man möta Lindås. – Vi visste att det skulle bli en hård kamp ute på planen, och vi hade en del bortfall. Men vi visste att om alla gör jobbet så vinner vi tre goa poäng.

Period ett innehöll en hel del mål och ställningen var 3-3. – Första perioden var svajig med mycket markeringsmissar för vår del, men vi lyckades tillslut få ordning i förvaret och även anfallen.

Den andra perioden blev desto mer tillknäppt och enda målet kom ifrån Fristad/Rydboholm som därmed hade en ledning inför period tre. – Vi sa att vi bara skulle fortsätta kämpa på och hålla uppe intensiteten.

Man lyckades klara två boxplay i period tre och kunde till sist säkra matchen med två mål och vinna med 3-6. – Vi håller snacket uppe och hjälper varandra på plan och på bänken.

Då man spelar i H2-gruppen så ska man även möta lagen i H1-gruppen. I nästa omgång är det dags och då möter man Partille från den andra gruppen. – Ja precis, vi ska bara fortsätta kriga hårt på planen så tror jag att vi kommer lyckas bra när vi möter lagen i H1.