Dominans från start till slut gav tre poäng: ”Undvika att gå ner oss”

Ett fåtal matcher har spelats i E1-gruppen, där Värmdö/Nacka under fredagen skulle spela säsongens andra match.

I sin premiär hade man förlorat med uddamålet mot Huddinge och har därefter haft lite tid emellan för att jobba med laget. Då man är ett kombinationslag så har man däremot svårt att få ihop det ibland. – Sedan matchen mot Huddinge har vi endast haft en träning tillsammans, men har försökt spela ihop oss då vi är spelare från olika lag, säger Linnea Ferringmark till bloggen.

I den andra matchen skulle man möta Sköndal som hade två förluster inför fredagens match. – Vi pratade om att ge allt i alla tre perioder och undvika att gå ner oss vid insläppta mål. Såklart var vi sugna på tre poäng!

Man fick en fin start och kunde gå upp till en 4-0 ledning efter period ett. – Vi är påkopplade från start och fyra kassar efter först period känns skönt.

Period två blev däremot mållös och 20 minuter återstod därefter. – Efter en svagare andraperiod från vår sida, vill vi gå in i tredje med mycket energi och hålla nollan bakåt.

Ett mål till blev det i period tre och man vann därmed med klara 5-0 till sist. – Vi styr spelet genom hela matchen, men vi har svårt att få in bollen i period två och tre. Alla gör jobbet och sliter på planen i 60 minuter.