JAS-bloggen
Okategoriserade

Filip Holmer ger er I-gruppen: ”Vi har något spännande på gång med många nya spelare”

Killarnass I-grupp är en relativt stor sådan med lag från Skåne och Halland, en grupp som varit återkommande där Skånelagen slutat lottas mot Småland och dylikt.

Till vår hjälp har vi Warbergs duktige Filip Holmer som säkerligen lär matchas en del i A-laget, men som vi hoppas få se mycket i JAS med. Han säger säger såhär om gruppen. – Spännande grupp med många bra lag och kan nog sluta lite hur som helst, säger han till bloggen.

Han tror på ett toppfyraskikt där han ser sitt eget lag konkurrera med Skånelagen. – Svårtippad grupp men tror Genarp, Höllviken, Munka och vi hamnar i topp. Dom jag tror hamnar i botten är Landskrona och åstorp/Kvidinge då jag inte har någon koll på dom.

Bland potentiella överraskningar finner vi ändå ett något välbekant namn. Ett namn som fick spela förra året och som Holmer tror kan blomma ut ännu mer iår. – Tror Isac Leffler kan överraska, 07:a som redan fick mycket speltid hos oss förra året och kommer nog få en ännu större roll i år.

Gruppens MVP däremot tror han blir ett välkänt ansikte nere i Munka Ljungby. – Liam Ahlin.

Vinnare av poängligan blir en av hans egna lagkamrater om han får säga sitt. En righfattad sniper, med ett fint poängsnitt senaste åren. – Totte Lanai.

Warberg som redan förra året tog sig till Festen alltså (överraskande enligt mig), kommer detta året bli på pappret intressanta då man kommer kunna nyttja spelare från Träslövsläge som drar sig ur JAS och istället kliver in i Warbergs verksamhet. – Vi har något spännande på gång med många nya spelare och stor bredd så de blir en del nytt men får vi ihop de så kan de gå hur bra som helst, målsättningen är sm-guld.

Sett till fjolåret. Vad har ni lagt fokus på och hur har planeringen sett ut hittills och framöver?

– Vi har ny ledarstab och nya spelare så planeringen är just nu att få ihop hela laget och spela träningsmatcher för o få ett kvitto på vår spelidé.

Om du skulle få ändra en grej med JAS. Vad och varför?

– Tycker det är bra organiserat och de finns inget jag kommer på just nu.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar