JAS-bloggen
Okategoriserade

Agnes Öhrman ger er C-gruppen: ”Vi ska ta oss till Festen”

Några grupper finns kvar att avverka och en av dem är damernas C-grupp som täcker lag från Värmland och Västmanland främst.

Till vår hjälp har vi Agnes Öhrman som bytt lag inför kommande säsong. Förra året spelade hon för GS86, men till hösten spelar hon för Karlstad. Hon säger följande om gruppen. – Det är många bra lag med i gruppen så jag tror de kommer bli jämnt i toppen, säger hon.

Även om hon spelade för GS förra året så var det snarlikt utseende på gruppen då och hon är ganska klar med vad hon tror om slutställning. – Jag tror att det kommer vara ganska likt förra säsongen i hur det ser ut i toppen och längre ner. Jag tror att Lockerud kommer vara starka.

Vilken spelare tror du kan överraska?

– Har inte jätte bra koll på spelarna i de andra lagen så det är svårt att säga, men tror att många yngre som kanske gör sitt först JAS-år kommer att överraska många

En potentiell MVP, som  har stor betydelse för sitt lag, den tror hon kan finnas i hennes eget lag. – I vårt lag tror jag våran målvakt Isa Adolfsson kommer ha en stor betydelse.

Även poängligavinnaren kan bli en spelare från Karlstad om hon får tippa.

– Heidi Eklund.

Hur ser målsättningen ur för er?

– Målet är väl att spela bra och rolig innebandy sen är väl målet att vara i toppen på serien och ta sig vidare till Innebandyfesten.

Öhrman är ett av nyförvärven som alltså inte fanns med i våras när Karlstad spelade på Innebandyfesten. – Eftersom det är min första säsong i Karlstad så kan jag inte säga så mycket om i fjol men vi har under sommaren kört på med mycket fys och har nu börjat träna innebandyn.

Något du vill förändra med JAS?

– Kommer inte på något direkt som jag skulle vilja ändra utan tycker att Jasåren har varit väldigt roliga och ser fram emot den sista JAS säsongen i Karlstad.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar