JAS-bloggen
Gruppgenomgångar

Tim Lindberg ger er grupp G: ”Vi vill hela tiden framåt och utvecklas”

Efter ett par dagars semester så är det dags att presentera en ny grupp. Återigen en grupp på killsidan och denna gången grupp G.

Där har vi hjälp av en kille från KFUM Jönköping, nämligen Tim Lindberg som säger såhär om gruppen som väntar. – Kul med lite nya lag som man inte mött de tidigare jas åren. Känns även som att det är många lag som kan konkurrera till playoff platserna. Det blir nog en jämn serie, säger han till bloggen.

Att hans eget lag står som en av de klara favoriterna råder det ingen tvekan om, men han lyfter även ett annat lag som han tror blir topplag. – Tror självklart på vårt KFUM,men även tror jag Hovslätt kommer bli vassa med sina duktiga 06:or.

Det är just en av spelarna från Hovslätt född 2006, som han tror kan bli en viss överraskning. – Emil Karlsson, stor och stark på bollen som kommer bli stor del av Hovslätts offensiv.

Gruppen MVP finns dock i hans eget lag om han får säga sitt.

– Eddie Swärdh.

Även en förväntad poängkung tror han kan bli en av hans egna lagkamrater. – Isac Holmer. Med hans spets och poängsinne så är han ganska given där.

Enligt undertecknad så borde KFUM ha ett lag som absolut ska kunna utmana om medaljerna detta året. Lindberg själv är lite mer sparsam i sina förväntningar från start. – Vårt mål är att göra en stark  säsong i serien med fler yngre spelare och att ta oss till playoff.

Hur har tiden sett ut från vårens avslutade säsong fram tills nu?

– Vi har tränat på bra hela sommaren med KFUM. Vi är ett lag som hela tiden vill framåt och utvecklas så vi tränar hårt. Vi gjorde en bra säsong förra året, vann serien och tog oss till festen. Vi lärde oss mycket på innebandyfesten som ett ungt lag och kommer komma med mer rutin till detta året.

Om du skulle få välja att ändra en grej med JAS, vad och varför?

– Att man möter andra serier i playoff direkt eftersom man har rätt bra koll på dom lagen i samma serie och då blir det inte lika roligt. Roligare om man får möta ett nytt lag att scouta och spela mot.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar