JAS-bloggen
Intervjuer

Lockerud svarade upp på favoritskapet: ”Vi fokuserade match för match”

Under dag två av Innebandyfesten så skulle grupperna spelas färdigt och åtta lag skulle kvalificera sig för kvartsfinal i respektive klass.

I A-gruppen så var Lockerud laget på förhand som var favoriterna enligt många. – Vi fokuserade match för match. Vi gick alltid in med inställningen att alla lag är bra. Och såklart var man lite nervös men släpper ganska fort när matchen är igång, säger Alice Staaf till bloggen.

I sin första match så mötte man Onsala där man till sist vann med 4-0 efter en ganska jämn inledning där Onsala hade bud på flera mål. – Nöjda med vinsten men känner att vi inte kommer upp i vår nivå som vi vet att vi kan.

I match två ställdes man mot Huddinge där man också förväntades vinna. Med ett 5-3 underläge under slutskedet såg det dock tungt ut, men efter två sena mål så kunde man rädda en poäng till sist. – Laget gör en otroligt bra insats genom att hämta upp. Vi vågar tro på det hela vägen. Vilket också är bra att ta med sig nu i fortsättningen att vi vet att vi kan vända en match. Ett lag som aldrig ger upp.

Trots fyra poäng inspelade så var det en oerhört öppen avslutning inför tredje matchen i gruppen där man faktiskt kunde missa slutspel vid förlust, För motståndet stod Örnsköldsvik. – Vi laddade upp bra inför matchen med genomgång och bra frukost och hade en bra energi i laget.

Återigen en jämn period ett, men där man under sista 20 visade rejäl styrka och gick till sist och vann med hela 7-3. – Vi gör inte en toppen första period men det släpper verkligen i andra då vi spelar så vi vill och alla lägger verkligen in en högre växel både på bänken och på planen.

Det blev därmed gruppseger och man kommer därmed under eftermiddagen möta Pixbo, ett lag som slutade på en andraplats i sin grupp efter Falun. – Pixbo är ju ett bra lag precis som alla andra på innebandy festen. Tror det kommer bli en bra och kul match att spela. Det är bara att ladda med ny energi och hålla kvar vårt spel från andra perioden mot Ö-vik.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar