Tung seger under slutminuten: ”Kändes som vi slappnade av lite”

En drös med matcher har avverkats i IFU Arena under fredagen. Glädjetjut har blandats med frustration och uppgivenhet.

Ett av lagen på plats var Sundsvall som skulle inleda med att möta Farsta. – Ja känslan var fantastiskt, men samtidigt väldigt nervöst, säger Isak Magnusson till bloggen.

Farsta som var topptippat inför, kunde efter period ett sno åt sig en 2-4 ledning. – Ja det är tufft att ligga under efter första perioden, jag tycker vi gör en helt okej först period ändå, men strutsarna var inte med oss den matchen.

Även om man reducerade i period två, så skulle man till sist förlora klart med 4-10. – Farsta var det bättre laget, de hade mer fart i benen än vad vi hade den matchen.

I dagens andra match skulle man möta KFUM Jönköping som i sin första match hade kryssat. – Det var vinna eller försvinna för vår del så vi sa att vi skulle ge allt och kämpa in i de sista.

Sundsvall kunde gå upp till en 0-2 ledning och även 1-3 ledning innan paus. – Ja det var härligt att leda matchen efter första perioden, men sen i andra så kändes de som att vi slappnade av lite och lät dom kontra in två mål. Men sen var det skönt att få göra ett mål.

KFUM skulle kriga sig in till 3-3, men bara med mindre än minuten kvar så kunde Sundsvall avgöra med ett 3-4 mål via Felix Thor. – Vi ger inte upp och det är ett otroligt jobb som Nils Lindström och Felix Thor gör i dom sista minuterna.

Imorgon väntar Warberg, tankar inför den?

– Att fortsätta göra ett hårt jobb och inte ge upp. Sen måste vi sätta lägena vi får.