JAS-bloggen
Intervjuer

Inför helgens USM: ”Vi var förtjänta av att gå vidare”

I helgen ska 16 lag i P16-klassen, tampas om guldet i USM uppe i Falun när Innebandyfesten ska spelas. Ett av lagen som kommer till spel är Hagfors.

Där finner vi Liam Jensen, en av lagets offensivt skickliga spelare som dock inte fanns med i steg ett när Hagfors inledde årets resa. – Det jag har sett och hört om Hagfors i det första steget är bara positivt, dom spelade riktigt bra, säger Jensen till bloggen.

Anledningen var helt enkelt att Jensen då fortfarande tillhörde Hultsberg, men blev efter steg ett, klar för Hagfors i en del. – Det var för att möjligheten till att spela juniorinnebandy fanns i Hagfors. Så jag kombinerar juniorinnebandy i Hagfors med seniorinnebandy i Hultsberg.

Han fanns därmed med i truppen under regionsslutspelet när man nere i Mariestad skulle möte Västerås, IBK Lidköping och Örebro SK. – Det var en bra känsla inför där laget var väl förberedda och sugna på att ta en plats i innebandyfesten.

Väl på plats imponerade man och tog tre raka segrar med en fin målskillnad. – Jag tycker det är en riktig bra helg som vi genomför, där vi spelar alla matcher på en jämn hög nivå och där vi är förtjänta av att gå vidare.

Därefter har man haft drygt två minuter på sig att förbereda sig inför det som stundar i helgen. – Vi har pratat om saker vi ska förbättra och tränat ihop för att slipa på det sista innan USM.

Hagfors kommer spela i en grupp tillsammans med Munka Ljungby, AIK och Warberg. – Det är en tuff grupp och såklart finns det inga dåliga lag med eftersom de är topp 16 bästa lagen i Sverige.

Vilka spelare i ert lag tror du kommer ha nyckelroller?

  • Jag tror Emil Steorn, Måns Michelsson och Wiggo vestlund kommer vara viktiga för oss i helgen.

Vilket lag ser du som guldfavoriter?

– Vi har väl en tuff grupp men Hammarbys 06or ser väl ut som ett riktigt starkt lag som kan gå långt.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar