JAS-bloggen
Inför match

H2H med Komstadius/Alm: ”Brukar kliva fram när det gäller”

Under fredagen drar det igång. Playoff 1 väntar för killarna där större delen av matcherna spelas just under fredagen där mycket står på spel - förlorar man nu får man ingen mer chans.

En av matcherna som kittlar lite extra är den mellan Storvreta och Sirius där storpublik väntar som vanligt. Storvretas Olle Komstadius och Sirius Anton Alm säger följande inför. 

Ett långt gruppspel avverkat. Vad tycker du om det ni presterat?

Olle: Vi har ett starkt gruppspel bakom oss där målet var att plocka en så hög placering som möjligt så att komma tvåa bakom ett starkt Falun är jag nöjd med. Så överlag tycker jag vi har presterat bra.

Anton: Jag tycker att vi har gjort ett bra gruppspel där vi satsade på att gå så bra som möjligt och vi lyckades väldigt bra tycker jag, med väldigt många nya inklusive mig som gör sin första säsong i jas är vi riktigt nöjda.

Nu väntar ju playoff inom gruppen. Vad tycker du om det upplägget?

Olle: Jag skulle nog hellre se att man möter lag från andra grupper i playoff istället för att möta lagen man redan mött två gånger i gruppen. Men nu får vi chansen att spela ett derby mot Sirius så det ska nog bli roligt ändå.

Anton: Jag personligen gillar upplägget och det är alltid kul att möta Vreta i tighta matcher, det lockar också väldigt mycket publik får vi hoppas på.

Sett till matchen – hur ser du på matchbilden och ert motstånd?

Olle: Jag tror att det kommer bli en fartfylld och tight match mellan två duktiga lag som är vana att möta varandra likt förra årets playoff mot Sirius.

Anton: Jag tror det kommer bli en riktigt tuff match och det kommer bli en rolig match att kolla på från läkaren.

Vilka nycklar ser du som kan bli avgörande för er egen del?

Olle: Jag tror att nycklarna för oss ligger i att följa våran game plan, jobba hårt i försvaret och ta chanserna att nypa dit bollen när vi får läge.

Anton: Nycklarna för oss tror jag kommer vara att vi kör vårt race och kör in i det sista åsså gäller det att sätta lägena man får.

Vem i laget tror du kommer iklä sig rollen som matchvinnare?

Olle: Vi har många spelare som kan kliva fram som matchvinnare men om jag ska nämna en så brukar Rasmus Sörensson kliva fram när det väl gäller.

Anton: Jag tror att det finns många i laget som skulle kunna kliva fram och stor spela i en sån här viktigt match.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar