JAS-bloggen
Intervjuer

Obesegrade inför playoff: ”Har en stor bredd i truppen”

Flertalet av JAS-grupperna börjar gå mot sitt slut där vi närmar oss playoff. En av grupperna som spelades färdigt här i dagarna var tjejernas C-grupp.

Där finner vi ett Täby som slutade i topp, där unga Isabella Holdt var en av lagets ny spelare inför säsongen med höga målsättningar. – Jag var ju då ny i Täby inför säsongen och mina målsättningar var framförallt att komma in i laget och ta en plats. Sen att Täby skulle vara top fyra var känslan i början av säsongen och det har gått väldigt bra för både mig och laget, säger Holdt till bloggen.

Just C-gruppen innehöll lag från både Uppsala och Stockholm. Lag som Bele, Åkersberga, Hagunda och Sirius. – Jag var väldigt nervös och visste på förhand att både Bele och Hagunda var bra lag då jag möt dem innan i mitt gamla lag.

Man inledde säsongen med ett par segrar, någon uddamålsseger, men även ett kryss mot Hagunda. – Om jag ska vara ärlig så kommer jag inte ihåg början av säsongen, men min känsla har varit bra sen början.

I fredagens match mot Sirius vann man med 6-3 och såg därmed till att vara obesegrade genom hela gruppspelet. – Jag skulle säga att våra styrkor är vår offensiv där vi har många tjejer som kan kliva fram. Sen så har vi även en stor bredd med många i truppen som är riktigt duktiga. Men vår kämpaglöd och att vi aldrig ger upp tar stor del i det hela.

Just Sirius kommer man möta även i första playoff, en retur. – Det blir nog en tuff match, Sirius är ett bra lag, så vi behöver vara med i matchen och göra jobbet. Jag tror att vi har goda möjligheter att ta oss till festen om vi kommer upp i vår nivå.

Vad ser du att ni behöver jobba på inför playoff?

– Vi kommer bara att fortsätta som vi gjort under hela säsongen , vi har ett riktigt bra offensiv med många spelare som kan kliva fram och prestera.

Hon väljer att lyfta fram en spelare i laget som gjort en fin säsong hittills, en spelare som hon känner sedan tidigare. – Om det är någon som jag skulle vilja hylla så är det Joline Briston i Täby! Det är inte första gången jag spelar med henne då vi började med innebandy tillsammans i Vallentuna IBK. Jag vet hur duktig hon är sen tidigare och hon hjälpte mig in i både laget och poängligan i början av säsongen.

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar