JAS-bloggen
Intervjuer

Befäster playoffplats efter derbyseger: ”Målet är att gå till festen”

En hel del veckomatcher finns på schemat denna veckan och en av dem hittar vi i Göteborgstrakten.

Lindås begav sig till Partille och Quisthallen under tisdagen för att försöka ta med sig tre poäng hem. – Vi hade en bra känsla inför matchen, hela laget var taggade och vi ville verkligen vinna matchen. Både för att de var viktigt för tabellen men också för att få en bra känsla inför kommande matcher, säger Lotte Engblom till bloggen.

Det var Lindås som i den första perioden kunde gå upp till en 1-2 ledning, men var inte nöjda för det. – Första perioden var inte vår bästa, vi kom inte upp i nivå och var inte särskilt nöjda. Trots det hade vi bra fart men var lite för ivriga vilket ledde till korta anfall.

I den andra perioden kunde man dryga ut sitt avstånd när man gick upp till 1-4, där Engblom själv stod för ett av målen. – Inför tredje sa vi att vi ville komma upp i nivå och våga spela vårt spel. Men också göra en riktigt bra period och stänga matchen.

Vinst med 3-6. Vad säger du om matchen i helhet? – Det var en väldigt skön vinst, även fast vi inte hade vår bästa match tycker jag att vi fortsatte kämpa genom hela matchen vilket vi ska vara nöjda med.

I och med vinsten så gav man sig själva ett än större glapp ner till lagen utanför topp fyra och får hon gissa själv, så tror hon att nuvarande ställning är den vi kommer få se i toppen. – Jag skulle tro att det blir Pixbo, Landvetter, Lerum och vi själva.

Hur ser eran målsättning ut resten av säsongen? – Såklart är målet att gå till festen och jag tror att vi har en riktigt bra chans. Vi har hittat bra formationer och har alla samma ambitioner.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar