JAS-bloggen
Intervjuer

Klev upp på slutspelsplats efter vinst: ”Det är årets målsättning”

Ett av årets nya, mer anonyma lag är Bälinge IF som på tjejsidan huserar i B-gruppen. Bälinge som återfinns någon mil utanför Uppsala, är ett ungt lag med debutanter.

På sina fem första matcher hade man fem inspelade poäng, där man bland annat tilldömts en W.O seger, men tagit poäng mot Strömsbro och KFUM Falun. – Jag tycker att vi har gjort de bra i inledningen av serien med tanke på vilka lag vi har mött, säger Thilda Spännare till bloggen.

I den sjätte matchen skulle man möta Östhammar, en match man till sist skulle vinna och ta en tung trepoängare i. – Jag tycker att alla i laget kämpar på bra. De var ganska högt tempo på matchen vilket gjorde både att de blev roligare men också svårare att spela, men jag tycker vi gör de bra och bollrullet ser fint ut. Vi vinner matchen rättvist tycker jag och jag tycker även vi förtjäna vinsten men tanke på hur vi kämpa och slet in i de sista.

Backar vi bandet lite så var det en mållös förstaperiod, som efter aandraperioden hade ställningen 1-1. – Jag tycker vi börjar bra men går ner i tempo vilket gör att vi inte får så många tillfällen att avsluta och de var de som jag tror gjorde att vi inte gjorde något mål i första. Sen i andra tycker jag också att vi börjar bra med bra tempo, och vi kommer in i matchen mer vilket resulterar i ett snyggt framspelat mål där vi förvirrar motståndarna bakom mål. Sammanfattat av de båda perioderna så tycker jag att vi gör de ganska bra och drar de längsta stråt till slut.

Det var först i period tre som man nyttjade ett powerplay och till sist gjorde ett sent mål och säkrade segern till 4-2. – Det som jag tycker avgör är att vi vill mer en Östhammar och att alla i laget verkligen kämpa in i de sista, de tror jag gjorde så vi vann matchen.

I och med segern så klev man upp på en fjärdeplats som lovar gott inför fortsättningen i en tight tabell. – Årets målsättningar är ju såklart att ligga kvar över sträcker och fortsätta kämpa på och vinna matcher och såklart ha kul på vägen.

I nästa omgångar väntar dock ett av serien starkaste lag, nämligen Storvreta. – Vi ska fortsätta träna på bra och käka mycket mat och sova bra så vi kommer pigga och starka till nästa match mot Vreta.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar