Fullpoängaren kom på tredje försöket: ”Många har inte spelat tillsammans”

Från helgens matchspel så hittar vi ett lag som tog en efterlängtad seger efter en tung inledning.

GS86/Munkfors hade förlorat sina två inledande matcher, två tuffa matcher mot Lockerud och Rönnby. – Vi har spelat bra de två första matcherna i och med att vi är ett helt nytt lag där många inte har spelat tillsammans tidigare, säger Agnes Öhrman till bloggen.

I den tredje matchen så väntade Skoghall, en på pappret ny tuff match. – Tankarna var väl att det skulle bli en jämn match då Skoghall är tuffa men vi var taggade och redo för en vinst efter förra matchen.

Det var gästande GS/Munkfors som själva hade en 0-1 ledning efter en tight förstaperiod. – Vi spelar bra första och har fler lägen som skulle kunnat utöka ledningen.

I den andra perioden så kunde man reda ut två boxplay och se till att ha ledningen inför den avslutande perioden. – Inför tredje perioden snackade vi mest om att fortsätta med vårt spel och fortsätta med det vi snackat om under hela matchen.

0-2 kom tidigt i period tre och sedan föll två senare mål, bland annat ett i powerplay. – Vi spelar bra, skapade fina uppspel och hade roligt på plan.

Om vi ser framöver – vad tror du om era chanser att klättra uppåt i tabellen? – Vi är ett rätt nyskapat lag och många unga spelare, som spelar jas första året i år. Det är i år hårt motstånd vilket kommer göra matcherna tuffa men vi går alltid in för att spela bra och vilja vinna matchen.