JAS-bloggen
Intervjuer

Gruppgenomgång: ”Kan bjuda på några poäng iår”

Vi fortsätter neråt i landet och hamnar i F-gruppen, som innefattar lag från Östergötland och Södermanland främst.

Till vår hjälp har vi Adrian Wirsén från Ledberg, som säger såhär om gruppens utseende. – En rolig grupp med många spännande matcher. Jag tror att det kommer vara bra innebandy för spelare och publik.

Han vågar inte ta ut svängarna alltför mycket när det kommer till förväntade topp och bottenlag i gruppen som stundar. – Det är jättesvårt att säga i förväg men man kan ju alltid hoppas att vi (Ledberg) hamnar så högt upp som möjligt. Sen sen så tror jag kanske tyvärr att det kan bli tufft för IBF Norrköping med tanke på att det är första gången de spelar i JAS vad jag vet.

Ledberg som under flera säsonger senaste åren gått från nykomlingar till ett allt mer slagkraftigt lag, hade under fjolåret det något tuffare, men siktar såklart högt. – Vårt huvudsakliga mål är såklart att ta oss så högt upp i tabellen som möjligt. Vi tar det som det kommer men det är såklart alltid målet man går in med inför en säsong.

Ledberg förknippas ju med just Linköping och att matchen mot just Linköping därmed är den som slår lite extra, det intygar Wirsén. – Det är alltid kul att spela ett derby så jag ser mest fram emot att möta Linköping som jag tror kommer bli en rolig match.

Tror du någon kan slå igenom?

– En spelare som jag tror kommer vara en nyckelspelare i år är Olle Schylander.

Han får även den svåra frågan om poängligan, men väljer att lyfta fram en rejäl högoddsare som kanske mer kan ses ur ett annat perspektiv. – Det är jättesvårt att svara på men jag tror att Martin Schill kan bjuda på några poäng i år.

Hur tror du er grupp står sig? – Jag tycker alla grupper ser ut kunna få jämna och bra matcher.

Något du vill förändra med JAS?

– Jag har varit nöjd de år jag spelat JAS. Har inte tänkt på något särskilt.

 //Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar