JAS-bloggen
Okategoriserade

Gruppgenomgång: ”Slutspel för lagen som ej går till Festen”

Vi rör oss västerut i landet och dyker in i E-gruppen som innehåller lag från Västmanland, Värmland och Örebro.

Till vår hjälp har vi Ida Uppling som numera återfinns i Surahammar. – Vår grupp ser riktigt spännande ut, både tuff och rolig, säger hon till bloggen.

Vad tror du om toppskiktet respektive botten i gruppen? – Jag tror vi kommer se Lockerud Mariestad, Rönnby och Karlstad i toppen och IBK Hallsta i botten.

Även om hon inte nämner sitt eget lag, så vet hon om att det blir tufft att slå sig fram i gruppen. – För våran egen del tror jag det blir tufft att ta sig till innebandyfesten men självklart har vi det som målsättning

Sett till konkurrensen i Västerås och området så finns det flera lag inom ett par mils radie. Det är även dessa lag hon ser fram emot att möta. – Alla derbyn är roliga så vib, rönnby och hallsta är de matcher jag ser mest fram emot.

Vem tror du kan överraska? – Jag tror att flera yngre kommer visa upp sig bla Elsa Gunnarsson.

Poängligavinnaren tror hon finns i antingen Karlstad eller Rönnby. Det är inga högoddsare till namn dock. – Jag tror Saga Thoren eller Nora Kökeritz vinner poängligan.

Vad tror du om er grupp sett till hur den står sig i Sverige? – Jag tror våran grupp har lag med alla olika nivåer och vissa lag håller hög och bra kvalitet medan vissa har sämre kvalitet.

Vad skulle du vilja förändra med JAS? – Jag tycker att det skulle vara kul om det fanns något slags slutspel för resterande lag som ej går till innebandyfesten!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar