JAS-bloggen
Intervjuer

Multitalang tar klivet till Dalen: ”Ska träna så mycket då det inte krockar med fotbollen”

Uppe i norr så kunde Dalen strax innan midsommar presentera ett starkt nyförvärv, även om det finns ett par frågetecken.

Det är Julia Holmgren som kommer från Umeå Västra där hon bakom sig hade sin första riktiga ”hela” säsong i Västra. – Senaste säsongen var bra. Jag utvecklades mycket som spelare då det var mitt första år i allsvenskan, säger Holmgren till bloggen.

Holmgren som representerade Västerbotten i SDF-SM och som är högt ansedd hade ett par val att stå inför. – Jag tyckte att Dalen verkade som en bra klubb för min fortsatta utveckling. Det fanns egentligen inget annat alternativ förutom att stanna i Västra eller sluta.

Tidigare har hon även spelat i Holmsund och har därmed under åren som gått ställs mot Dalen flera gånger om. – Min uppfattning av laget är att de är ett väldigt motiverande gäng som satsar sten hårt för att bli bättre. Klubben har jag även uppfattat som väldigt seriös och där man har stora möjligheter att utvecklas i.

Holmgren som även är duktig inom fotboll, kommer försöker hitta ett upplägg för att hinna med båda. – Än så länge är planen att jag ska träna så mycket jag kan då det inte krockar med fotbollen och vara med så mycket som möjligt.

Då hon är född 2004 så finns chansen att spela JAS under kommande säsong, men det där återstår att se om tiden finns. – Än så länge vet jag inte riktigt om jag kommer kunna ha möjlighet att spela i JAS, men förhoppningsvis så kan jag det och då är målet att bidra till laget så mycket som möjligt.

Vad är dina personliga mål? – Målet är att utvecklas så mycket som möjligt och bidra till laget så mycket som jag kan.

Självklart finns det en match som slår lite extra högt som stundar framöver. – RIG är självklart alltid lite extra roliga att möta.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar