JAS-bloggen
Listor

All Star Team – HJ18

Gav mig på att ta ut ett "All Star Team" från förra helgens Innebandyfest. Alla lag hann jag tyvärr inte se spela och laget är baserat på det jag sett och fått till mig!

Målvakter: 

Gustav Ringhagen, Pixbo Wallenstam IBF

Leopold Westberg, Farsta IBK

Kommentar: Ringhagen spelade upp sig allt mer under turneringen och den viktiga straffräddningen mot Farsta kombinerat med fler avgörande prestationer under semi och finalen gjorde honom till turneringen bästa. Westberg som spelade i samma grupp såg till att Farsta hängde med bra mot just Pixbo och var nära att ge sitt lag gruppsegern med ett stabilt intryck överlag.

Hannes Nyström, Jönköpings IK Ungdom

Oscar Magnusson, RIG Umeå IBF

Simon Hult, Jönköpings IK Ungdom

Gabriel Kohonen, RIG Umeå IBF

Ahmad Aldeeb, IBF Falun Utveckling

Kommentar: En magisk förstafemma på pappret som hade varit intressant att se i verkligheten. Nyström höll en hög nivå under hela turneringen och det syndes vilken respekt motståndarna hade. Magnusson är duktig åt båda håll och känns oerhört komplett. Simon Hult var kanske den jag imponerades mest av i Jönköping. Utöver skills i offensiven så tog han ett oerhört stort ansvar. Vann boll, vann närkamper, tog löpmeter efter löpmeter och agerade som en kapten borde göra. Kohonen var en av RIG:s bästa offensiva spelare och stod för flera individuellt viktiga prestationer när det väl drog ihop sig. Aldeeb började trögt, men kom igång och när matchbilderna började bölja mer så fick han rejäl utdelning i sitt spel med en ständig fart och förmåga att sätta upp kompisarna i bra lägen.

Daniel Kalentun, Pixbo Wallenstam IBF

Gustav Lindberg, Pixbo Wallenstam IBF

Oscar Hammarqvist, Pixbo Wallenstam IBF

Jakob Heins, Pixbo Wallenstam IBF

Harald Brelin, Karlstad IBF Ungdom

Kommentar: Pixbos guldkedja, men som här får sällskap av Karlstad rivjärn Harald Brelin. Brelin som jag såg i flera matcher och som ständigt var ett orosmoment. Stark, snabb, svår att ta bollen av, orädd i spelet och en positiv injektion. I övrigt har vi bollsäkra backar (även om Kalentun kastades runt en del), spelmotor i Hammarqvist och en skarpskytt utan dess like i Jakob Heins.

Emil Mattsson, Storvreta IBK Ungdom

Lukas Bemström, IBF Falun Ungdom

Sakarias Ulriksson, RIG Umeå IBF

Anton Svanberg, FBC Lerum Utveckling

Victor Johansson, FBC Lerum Utveckling

Kommentar: Emil Mattson var en av Storvretas bästa och visade upp speluppfattning och hög kvalité i passningsspel. Bemström visade upp både sina offensiva kvalitéer med ett tungt avslut, men även ett starkt defensivt arbete med flera fina brytningar. Framåt så blir tempostarke Ulriksson som gång på gång såg till att sätta försvar i arbete, både mot Falun och Pixbo, ihopparad med Lerums offensiva duo Svanberg&Johansson där Svanberg visade upp en oerhört hög kvalité i spelet med boll och där Johansson är en notorisk målskytt som är svårstoppad.

Bubblare: Oliver Staiger, Jönköpings IK Ungdom, Alexander Ljungström, RIG Umeå IBF, Melker Hemmingberg, IBF Falun Utveckling, Benjamin Schill, Pixbo Wallenstam IBF, Jens Rasmusson, Höllvikens IBF, Arvid Äse, RIG Umeå IBF, Ebbe Nordbäck, Genarps IBK, Dennis Hellhof, FBC Sundsvall Ungdom, Hampus Andersson, Linköping FBC, Sebastian Theorin, RIG Umeå IBF, Isac Hauge, Karlstad IBF Ungdom, Isac Olsson Ferm, Höllvikens IBF

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar