JAS-bloggen
Inför match

H2H med Törngren/Ålund: ”Har en växel till att lägga i”

Tung batalj stundar under morgondagen när Lund och RIG gör upp i en av semifinalerna. RIG:s Ebba Törngren och Lunds Alexandra Ålund

Ni har tagit er fram till semifinal. Vad tycker ni om vägen fram hittills?

Ebba: Jo, men det har varit en tuff och rolig väg fram hit! Jag tycker att vi har gjort vad vi ska och spelat på vårt spel.

Alexandra: Hittills tycker jag att vi har presterat klart godkänt. Vi har varit bollförande till största del i matcherna, men vi har inte riktigt gjort så många mål som vi hade kunnat göra. Vi har en växel till att lägga i.

Om vi ser till er kvartsfinal. Vad kan ni ta med er från den in i semin?

Ebba: Vi tar med oss farten och det snabba spelet som Pixbo bjöd på i kvarten för vi vet att det kommer gå lika snabbt i semin mot Lund.

Alexandra: Vår kvartsfinal var jämn och spännande. Det vi kan ta med oss från den in i semin är att skjuta minst lika mycket och ha samma energi.

Om ni ser till motståndet – vad vet ni om dem?

Ebba: Lund är ett väldigt bra lag som har mycket fart under fötterna och kommer att vara jobbiga att möta. Vi kommer behöva kämpa och göra jobbet till 100% om vi ska kunna ta oss vidare till final!

Alexandra: Vi har aldrig mött RIG men vi vet att de såklart har många skickliga spelare och att det gäller för oss att vara noggranna i försvaret. Det ska bli roligt att möta dem!

Om ni ser till ert lag. Vem kliver fram som matchvinnare?

Ebba: Vi har många spelare i laget som som är riktigt heta då vi har en bred trupp, så många kan bidra till det avgörande i matchen!!

Alexandra: När det gäller vårt lag har vi flera spelare som kan avgöra matcher. Jag tror att Emma Heander och Isa Mattson kommer att spela en särskild stor roll i att ta oss till final. Jag ska också göra mitt bästa för att bidra!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar