JAS-bloggen
Intervjuer

H2H med Källström/Byström: ”Dom kommer ha stor betydelse”

En av semifinalerna imorgon spelas mellan Falun och Örnsköldsvik. Här får ni Lina Källströms från Falun och Tindra Byströms från Ö-viks syn på matchen som väntar.

Ni har tagit er fram till semifinal. Vad tycker ni om vägen fram hittills?

Lina: En stabil resa hittills med mycket bra energi i både med och motgång. Vi som lag lyfter varandra och gör varandra bättre oavsett vad man har för roll i laget.

Tindra: Vi har krigat som ett lag, spelat vårt spel och vi ger aldrig upp vilket har gjort att vi står här idag och ska spela semifinal.

Om vi ser till er kvartsfinal. Vad kan ni ta med er från den in i semin?

Lina: Vi tar med oss vår positiva energi och kämparglöd som vi gjort i de tidigare matcher. Laget visar att vi aldrig ger oss och krigar i 60 minuter, oavsett vad det står på tavlan.

Tindra: Det vi ska ta med oss till semin är våran energi i laget och att vi ska vinna varje duell. Att vi inte ger upp trots att vi tappade 2-0 ledningen. Viljan är något som har följt med oss hela året och under detta slutspel vilket vi även tar med oss inför semin.

Om ni ser till motståndet – vad vet ni om dem?

Lina: Våra tankar om Örnsköldsvik är att dem är ett bra lag som inte står i semifinal av en slump. Men vi lägger ej så stor vikt vid motståndet, utan mer på vad vi ska göra för att gå hela vägen.

Tindra: Det är ett bra lag som vi kommer att möta så det kommer bli en tuff match. Vi har mött Falun en gång innan så vi har lite koll på dom och vi räkna med att dom precis som oss kommer gå ut hårt för att vinna.

Om ni ser till ert lag. Vem kliver fram som matchvinnare?

Lina: Det finns många som kliver fram när det gäller! Bland annat våra två yttersta målgörare Malin Hansson och Madeleine Larsson. Det är tydligt att de älskar och tar tillvara på läget, och har ett sinne för nätet.

Tindra: Sjävklart är det vårt lag som kommer kamma hem matchvinsten och jag tror Nova Ekedahl och Wilma Selin kommer att har stor betydande för att vi ska ta oss vidare till final.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar