JAS-bloggen
Intervjuer

H2H med Kalentun/Hallin: ”Har avgjort stora matcher innan”

En av två semifinaler som spelas på killsidan imorgon är den mellan Pixbo och Jönköping. Nedan ser ni vad Daniel Kalentun från Pixbo och Jönköpings Linus Hallin säger inför.

Ni har tagit er fram till semifinal. Vad tycker ni om vägen fram hittills?

Daniel: Det har inte varit den lättaste vägen till där vi är just nu, men som lag har vi kämpat varje byte för att komma till semin vi är i nu. Vi hade de tufft i gruppen med 2 vinster och en oavgjord, vi vann gruppen och fick Växjö som vi vet är bra. Men vi kämpade hela vägen och vann med 7-3.

Linus: Vägen fram till semifinal tycker jag har varit sådär från oss rent spelmässigt men vi lyckas komma ifrån gruppen som etta vilket är stark.

Om vi ser till er kvartsfinal. Vad kan ni ta med er från den in i semin?

Daniel: Det är nog för att vi kämpar i hela 60 minuter. Och att vi spelar på tre femmor och lite avlastningsbyten som gör att vi vinner i kvarten.

Linus: I kvartsfinalen lyckas vi hitta vårt spel i stora stunder där vi får bra rull på bollen som vi vill men bjuder in Höllviken två gånger under matchen vilket var väldigt onödigt men vi är starka i sudden och behöll lugnet.

Om ni ser till motståndet – vad vet ni om dem?

Daniel: Jönköping är ett rolig lag att möta så kommer nog bli en sjukt tuff och rolig match att se på. För oss spelar det ingen roll vilka vi möter. Vi har alltid sagt att vi ska göra på de vi är bra på därför spelar det ingen roll. Vi ska till final det är det som gäller.

Linus: En semi mot Pixbo kommer absolut bli tufft, det är ett bollskicklig lag och spelar ganska likt oss men jag tror om vi spelar som vi ska så ska vi komma därifrån som det vinnande laget.

Om ni ser till ert lag. Vem kliver fram som matchvinnare?

Daniel: Vi har tre riktigt bra femmor så vem som helst kan verkligen avgöra. Men vår matchvinnare kommer förmodligen vara Gustav ringhagen som är lugn och trygg i kassen.

Linus: Vem som avgör denna semifinalen tror jag faktiskt blir Jonathan Permeklev med sitt giftiga slagskott eller Hannes Nyström som avgjort stora matcher innan.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar