JAS-bloggen
Intervjuer

Guldaspiranten fick se sig besegrad: ”Vi blev övermodiga”

En av årets stora favoriter att kunna aspirera på guldet är Lund som under dag ett på Innebandyfesten blandade och gav lite.

En av spelarna som finns med i truppen är Chanel Lindqvist som säger såhär inför gruppspelet. – Vi hade en rätt bra känsla. Många duktiga lag och en jämn grupp. Men ett och annat lag var vi definitivt mer nervösa inför att möta, säger Chanel Lindqvist till bloggen.

I match ett ställdes man mot Lockerud. – Första matchen så alla var väldigt glada, äntligen festen! Laget var lite smånervöst men det var mest till vår fördel eftersom vi verkligen taggade till och kunde bygga upp energinivån från början.

Lund satte högsta fart från start och gick upp till 0-3 innan Lockerud reducerade. – Vi spelade som ett taggat lag och energin var hög både på planen men också på bänken. Vi peppade varandra ordentligt och det skapade bra stämning!

Även i period två så kunde Lockerud reducera på nytt, men till sist var det Lund som var starkast och vann med 2-5. – Vi var med från starten och trots att vi tappade lite i början av andra så kämpade vi ändå till slutet.

I match två väntade den förväntade ”gruppfinalen” där man ställdes mot Telge som dock hade förlorat sin första match. – Vi snackade mycket om att vi skulle vara från början eftersom att vi visste att det skulle bli en tuff match.

1-1 efter period ett. Vad sa ni inför period två? – Vi snackade om att vi skulle våga skjuta mer och ha mer adress på bollen.

Period två blev desto mer svängig där Lund tog ledningen med 3-2 innan Stina Höög på egen hand såg till att vända matchen med två raka mål. –  Vi började med mycket bollinnehav och bra fokus. Telge satte dock sina lägen. Vi blev övermodiga och började driva mer boll själva. Detta gör att vi tappar boll och gör misstag, något som Telge kunde utnyttja.

Match imorgon mot Ö-vik. Vad tror du om den och vad behövs från er sida?

– Vi tror det kommer bli en väldigt tuff match och det krävs att vi sätter våra lägen samt taggar till ordentligt.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar