JAS-bloggen
Gruppgenomgångar

Inför festen – Telge

Nästa lag ut att titta på är laget som lyckades med bedriften att gå rent i gruppspelet, nämligen Telge. Läs mer om laget här!

För ett par år sedan fanns Telge med på Innebandyfesten med spelare som Therese Gustafsson och Felicia Forsmark. Förra året kombinerade man med Nykvarn, men inför den här säsongen satsade man stort och värvade spelare från Nykvarn och Tullinge bland annat med gott resultat skulle det visa sig. Flera spelare med stadslagmeriter, spelare som även gått in i Allsvenskan och fått mycket speltid i en tuff konkurrens. 

I D-gruppen har man krossat allt motstånd och vann till sist samtliga 16 matcher med en imponerande målskillnad. Även om det är få lag som kunnat bjuda på motstånd i den gruppen så är det starkt att snitta strax över ett insläppt mål per match.

Lika dominanta som man var under gruppspelet, lika dominanta var man i sin playoffmatch när man besegrade Tullinge med 11-1 och på Innebandyfesten lär man bli ett lag att räkna med ordentligt där jag tror att man med rätt träff kan störa hela vägen. 

Poängsnitt: 3

Bästa poängplockare: Stina Höög, 32 poäng

Mest utvisningsminuter: Wera Nygren, 6 minuter

Spelaren att följa:

Victoria Wallenhov – en ledande spelare i de bakre leden som agerat kapten och tagit en plats i Allsvenskan. Spelar med en fin fart, kombinerat med en bra teknik och ett offensivt hot samt är svårpasserad i egen zon.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar