JAS-bloggen
Gruppgenomgångar

Inför festen – Pixbo Wallenstam

Precis som Lerum från Göteborgstrakten så är även Pixbo representerade i dubbla klasser. Här kan ni läsa mer om Pixbos tjejer inför helgen!

När ska det lossna här likt de gjorde för 98:erna tex? Ja årets grupp var klart tuffare än de man haft tidigare två säsonger när man skulle mäta sig mot både Landvetter och Lerum. Även om Carolina Peil anslöt och Emmy Rydh under säsongen så tappade man även Ebba Wangerås till Landvetter.

Tillslut blev det en andraplats bakom Lerum, en placering man nog egentligen ville undvika sett till att man lottades mot Landvetter jämfört med Lerum som fick en enklare resa i form av Partille. Man skulle dock i playoff visa styrkebesked och vinna med 8-4 där vikten av att Axina Pettersson är tillbaka är oerhört viktig i de här sammanhangen, en spelare som kan vara oerhört dominant på den här nivån.

Placering i gruppen: 2:a i grupp G

Poängsnitt: 2,5

Bästa poängplockare: Alice Dahlberg, 29 poäng

Mest utvisningsminuter: Maja Fogelhamre, Linnea Wallberg, Alice Svartling, Moa Funkeberg, 4 minuter

Spelaren att följa:

Lovisa Eliasson – En oerhört sevärd spelare. Bra speluppfattning och fin teknik. Har förmågan att nyttja flera avslut och spelar med en del fart. Stark i spelet och svår att komma åt.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar