JAS-bloggen
Intervjuer

Körde över motståndet i playoff: ”Hade kunnat vända på klubborna och vunnit”

Under söndagen så kunde vi få en drös med lag kvalificerade för Innebandyfesten och därmed fylla de flesta platserna.

Ett av lagen som kom till spel var Telge som till sist vann sin grupp där man inför säsongen var ett av lagen som värvade starkt och satsade rejält. – Vi genomför gruppspelet stabilt och gör jobbet, även om det inte var den vackraste innebandyn alla gånger, säger Wera Nygren.

Det är ett par veckor sedan lagets sista match, men flera av spelarna har varit aktuella i flera matcher. – För några av spelarna har SSL kvalet vart det stora fokuset fram tills nyligen medans några tränat på som vanligt satt fokuset till denna match har bara vart aktuellt denna vecka.

Nu ställdes man mot gruppens fyra, Tullinge, där man ”bara” hade en 2-0 ledning efter period ett. – Vi är nöjda då vi ledde spelet och vinner närkamper som vi lägger mycket vikt vid. Vi har även tålamod i bollrullet även fast vi inte fick in bollarna i början!

Klart bättre utdelning blev det i period två när man istället gick upp till en 7-0 ledning. – Ingen stor skillnad mellan perioderna förutom att vi sätter våra chanser och är lite hetare helt enkelt.

Till sist vann man med hela 11-0, där man enligt Nygren var lika överlägsna som siffrorna visade. – 100%, vi hade kunnat vänt på klubborna och ändå vunnit.

Vilka lag ser du ser du som era stora utmanare på Innebandyfesten? – Skulle RIG med deras bredd och även Täby och Åkersberga (om dom vinner kvalmatchen vilket dom lär göra) då dessa har en bra spets!

Vad tycker du ni ska jobba på fram tills dess? – Tålamod med bollrull och att vara effektivare i lägena som ges då det inte kommer ges så många chanser i festen!

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar