JAS-bloggen
Inför match

H2H Olsson/Olsson Ferm:”Haft problem med skador och sjukdomar”

Nere i Skåne kommer så kommer Genarp och Höllviken göra upp om en plats på Innebandyfesten under söndagen.

Joel Olsson, som gick från just Höllviken till Genarp inför den här säsongen samt Höllvikens talangfulle Isac Olsson Ferm säger såhär inför matchen. 

Ni kommer in i PO2 med en match i ryggen. Vad säger ni om den första matchen ni gjorde?

Joel: Första matchen var helt ok för våran del med tanke på att vi inte hade spelat eller tränat JAS sedan Varla och H3 stod i fokus, tycker ändå vi hade kontroll över matchen från start men matchen lyckas ändå vara jämn i vissa stunder.

Isac: Vi hade mycket boll och det kändes väldigt tryggt hela tiden, vi spela ett bra försvarsspel och helt okej offensivt.

Det är ju drygt två veckor första matchen och denna? Vad har ni lagt fokus på emellan?

Joel: Vårt fokus sedan Warbergs matchen har varigt att återhämtning oss och fortsätta hålla glöden och farten på träningarna, eftersom det nu på senare tid varigt långa uppehåll mellan JAS matcherna.

Isac: Vi har tränat på bra, men haft mycket problem med skador och sjukdomar. Vi har även haft spelare på USM där det varit prio och i H2-kvalet, vilket gjort att vi har bibehållit matchtempot.

Om vi ser till denna matchen. Vad tror ni om matchbild och utseende på den?

Joel: Jag tror matchbilden kommer se ut som alla andra matcher vi har mött dom, båda lagen inväntar på misstagen och därifrån är det de lag som får momentum som vinner matchen.

Isac: Först och främst skulle jag säga att Genarp är favoriter med tanke på hemmaplansfördel och att dem vann serien. Jag tror dock vi kommer ha mycket boll och dem kommer försöka kontra på oss som dem brukar göra.

För er egen del. Vilka nycklar ser ni att ni behöver träffa för att gå vidare?

Joel: Nycklarna för att vi ska gå vidare är att hålla en jämn nivån genom hela matchen, våga ta för sig och till slut ett bra jävla målvakt spel!

Isac: Nycklarna tror jag framförallt blir defensiven, specialteams och att vi håller oss kyliga på planen.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar