JAS-bloggen
Gruppgenomgångar

Eliasson ger oss H-gruppen: ”Inte många hade förväntningar på oss”

Även om damernas playoff startade redan under fredagskvällen med två lag från H-gruppen så ska självklart den gruppen få sig en genomgång också. Det ska tilläggas att intervjun gjordes tidigare under veckan, men publiceras först idag.

 Ett av lagen som fanns med i gruppen var Warberg som till sist tog en tredjeplats. – Jag tycker vi som lag gör en bra första säsong i jas. Vi är ett ungt lag och att spela jas var nytt för oss allihopa. Så trots de tyckte jag vi gjorde mycket bra, säger Mira Eliasson till bloggen.

Vilket lag skulle du säga har överraskat? – Förväntade mig att både Lund och Växjö skulle vara i toppen. Tror vi som lag har överraskat, tror inte många hade förväntningar på oss pga vår unga ålder.

Hon finner däremot ett lag i Skåne som hon hade förväntat sig mer av. – Malmö hade jag nog tippat högre. Dom har ett bra och strakt lag men trodde dom skulle ta lite mer poäng.

Vilken spelare skulle du säga är årets bästa nyförvärv? – Har inte så bra koll på nyförvärv i det andra lagen. Men vi har haft några nyförvärv till denna säsongen som jag tycker bidraget mycket till laget.

Warberg ställdes som bekant mot Växjö under fredagen där man till sist förlorade en tuff match, men där Eliasson tror att Lund blir det andra laget till festen. – Jag tror Lund gör oss sällskap isåfall. Dom har spelat väldigt bra hela säsongen, så tror dom kan bli svåra att slå. Men det är en spännande match o allt kan hända.

Skulle du vilja se någon förändring i JAS? – De är väl lite tråkigt att möta lag från sin egna grupp i playoff. Hade hellre mött ett lag från en annan grupp som man inte mött under säsongen.

Vilken spelare skulle du säga har överraskat positivt på dig? – Jag tycker Lund som lag har presterat bra, men dom har några spelar som sticker ut. Bland annat Chanel Lindqvist och Wilma Titusson. Båda är duktiga spelare och gör många poäng och bidrar mycket till laget

Vilken är säsongens bästa match enligt dig? – En match som vi spelade hemma mot Växjö där vi tar en vinst med 6-2. Tycker vi kom ut väldigt starkt med mycket energi och gör 2-0 efter bara någon minut. Tyckte det var en skön revansch vinst eftersom vi förlorade med rätt stora siffror första matchen.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar